Japan

Tokio

Tokio

Avio karte za Tokio

Neraskidiva veza između tradicije i modernog  možda najbolje opisuju Tokio (Japan). Ovaj grad paradoksa spada u stalnu destinaciju Singapore Airlines-a. Tokio je glavni grad sasvim drugačiji od bilo kog drugog grada na planeti. Ako uzmete u obzir šire područje Tokia, japanska prestonica je daleko najveća u svetu, sa oko 35 miliona stanovnika. Avio karte možete rezervisati on-line ili putem telefona.

Singapore airlines vodi Vas u Tokio

Tokio predstavlja grad kakav srećemo u naučno-fantastičnim filmovima. To je megalopolis koji objedinjuje  staro i novo, moderno i tradicionalno. Uticaj zapada i drevnog istoka... sve je u preplitanju. Obavezno prošetajte Ginza kvartom. Upijte luksuz i užurbanost zanosnih japanki koje sa ponosom nose elegantna kimona. Probajte ramen tradicionalnu supu. Odmorite se u parkovima koji su praznik za oči i hrana za dušu. Sa Singapore Airlines do Tokia možete stici za nepuna 4 sata leta. Uživaćete u  izvandrednoj usluzi  dok letite najmodernijim avionima. Svakodnevni polasci na relaciji Singapur Tokio stoje vam na raspolaganju. Sa polascima iz Beograda preko Singapura do Tokija sa avio kompanijom Singapur Airlines vaše putovanje se predstavlja  nezaboravno iskustvo .

Singapur i SSH

Sa stop overom u Singapuru i uz neki od SSH (Singapore Stopower Holiday) u odlasku ili u povratku možete uživati u razgledanju Singapura, njegovih atrakcija . Naša preporuka na Putovanju za Tokio jeste da provede barem jedan ili (ukoliko Vam vreme dozvoljava) dva dana u Singapuru. Tako ćete se odmoriti i uživati  u prvoklasnoj usluzi i atrakcijama Singapura. Po dolasku u Tokio neće Vam biti potreban dodatni odmor već ćete odmah krenuti u obilazak njegovih atrakcija.

Carska palata

Carska palata je dom japanskom caru i njegovoj porodici. Nalazi se na mestu nekadašnjeg Edo zamka koji potiče iz perioda Šoguna. Carska palata je uništena u bombardovanju tokom Drugog svetskog rata, ali je obnovljena u istom stilu 1968. godine. Palata je uglavnom zatvorena za javnost, ali su moguće ture sa vodičem, koje moraju biti rezervisane unapred. Istočni vrtovi palate, otvoreni su za javnost tokom cele godine, dok je unutrašnji posed palate otvoren za javnost samo dva dana u toku godine: za carev rođendan (23. decembar) i za Novu godinu (2. januar), kada možete videti i članove carske porodice na balkonu.

Putovanje za Tokio

Putovanje do Tokia je moguće započeti ne samo iz Beograda nego i iz ostalih gradova regiona i to: Zagreba, Ljubljane, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Prištine. Takodje tokom godine Singapore Airliens organizuje brojne promotivne akcije i promocije za mnoge destinacije između kojih i za Tokio. Ukoliko planirate putovanje za Tokio možete pratiti našu sekciju i po objavi promocije napraviti rezervaciju u uštedeti putujući po najpovoljnijim tarifama. Promocije su dostupne ne samo za Ekonomsku klasu nego i za Biznis klasu. Za sva dodatna pitanja vezano za putovanje možete nas slobodno kontaktirati.

Klima i temperatura

Proleće na jugu počinje u februaru i u Okinavi su trešnje u cvatu. Hokaido, gde zimski sneg može ostati do aprila, uživaće u cveću u maju. U principu, maj je topao i prijatan mesec, dok se jun smatra početkom kišne sezone. Opet, Hokaido je izuzetak. Od sredine jula do početka septembra je toplo, sa temperaturama i preko 30°C. Tajfuni se javljaju između avgusta i oktobra. Mnogi Japanci će reći da je najbolje posetiti njihovu zemlju u oktobru i novembru, kada je nebo često plavo.

 

TYO

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

tokio airport

Medjunarodni aerodrom Tokio - International airport Narita


Međunarodni aerodrom Tokio, poznatiji kao aerodrom Narita, smešten je na oko 60km istočno od Tokija, u gradu Narita koji predstavlja šire područje Japana. Godišnje kroz aerodrom prođe oko 70 miliona putnika što ga čini drugim najprometnijim aerodromom u Japanu i četvrtim u svetu. Aerodrom je veoma dobro povezan sa centrom Tokija bez obzira na udaljenost. Tu je veliki broj autobuskih linija, mada je najbrža opcija voz Access Express, dok bi smo vam vožnju taksijem do grada preporučili kao opciju koju treba izbegavati, jer je za nju potrebno izdvojiti čak do 250€.Tokio Galerija