Južna Koreja

Seul

Seul

Avio karte do Seula

Seul je glavni grad Južne Koreje. Kao kulturno, ekonomski centar  zato je stalna destinacija Singapore Airlines-a. Seul je pravi megalopolis sa svojih 9 miliona stanovnika. Grad koji ne spava podignut zahvaljujući ekonomskom zamajcu posle  rata i rascepa zemlje na severnu i južnu Koreju. Kao glavni grad Južne Koreje, predstavlja stvarno čudo i rezultat je mentaliteta napornog rada koji je svojstven Korejcima. Užurban i moderan Seul ima i onu drugu duhovnu i mirnu stranu. Avio karte možete rezervisati online ili putem telefona.

Neboder KLI 63 i Palata Čhandokun

KLI 63 je sa svojih 249m najviša zgrada Seula i neboder najboljeg izgleda, sa nekoliko atrakcija unutra, od kojih su mnoge sasvim neočekivane. Platforma za posmatranje na 60. spratu, nudi lep pogled na grad. U zgradi se nalazi i divan akvarijum morskog sveta, sa ajkulama, pingvinima, kornjačama i raznim vrstama riba, kao i “IMAX” bioskop.

Palata Changdeokgung (Čhandokun) - Stara 600 godina, palata Čhandokun nalazi se na listi UNESCO-ve svetske baštine i predstavlja drugu po izgledu i značaju palatu, koju je izgradila Čoson dinastija. Ima blistav i elegantan izgled, kao kada je prvi put sagrađena. Prilikom posete ovoj palati, možete videti i najstariji kameni most u gradu, zgradu sa plavim krovom (mesto gde se kralj svakodnevno sastajao sa svojim ministrima i razgovarao o važnim državnim poslovima), glavnu dvoranu, kraljevu privatnu rezidenciju, presto.

Sa Singapore Airlines do Seula

Do Seula možete stići za nepuna 5 sata leta. Uživaćete u  izvandrednoj usluzi dok letite najmodernijim avionima. Svakodnevni polasci na relaciji Singapur Seul stoje vam na raspolaganju. Sa polascima iz Beograda preko Singapura do Seula sa avio kompanijom Singapur Airlines vaše putovanje se predstavlja nezaboravno iskustvo .

Atrakcije u Singapuru

Sa stop overom u Singapuru i uz neki od SSH (Singapore Stopower Holiday) u odlasku ili u povratku možete uživati u razgledanju Singapura, njegovih atrakcija . Naša preporuka na putovanju za Seul jeste da provedete barem jedan ili ukoliko Vam vreme dozvoljava dva dana u Singapuru. Tako ćete se odmoriti i uživati  u prvoklasnoj usluzi i atrakcijama Singapura. Po dolasku u Seul neće Vam biti potreban dodatni odmor već ćete odmah krenuti u obilazak ovog fascinantnog grada.

Avio karte do Seula

Putovanje je moguće započeti ne samo iz Beograda nego i iz ostalih gradova regiona i to Zagreba, Ljubljane, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Prištine. Takodje tokom godine Singapore Airliens organizuje brojne promotivne akcije i promocije za mnoge destinacije između kojih i za Seul. Ukoliko planirate putovanje za Seul možete pratiti našu sekciju i po objavi promocije napraviti rezervaciju u uštedeti putujući po najpovoljnijim tarifama. Promocije su dostupne ne samo za Ekonomsku klasu nego i za Biznis klasu. Za sva dodatna pitanja vezano za putovanje možete nas slobodno kontaktirati.

Klima u Seulu

Najbolje vreme za boravak u Seulu je u proleće ili na jesen.

Saveti putnicima za Seul

Obidjite hramove, tradicionalne restorane i tihe galerije. Popite čaj koji će Vam biti serviran na tradicionalan ceremonijalan način. Zato, volite li moderno ili tradicionalno Seul ima za svakog po nešto.

/

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

Seul aerodrom

International Airport Incheon - Medjunarodni Aerodrom Seul


Nalazi se na 40 km zapadno od Seula. Predstavlja glavni aerodrom za prevoz robe i putnika pa je 2015. godine imao rekordnih 49 miliona putnika. Predstavlja osmi aerodrom po prometu na svetu a glavne destinacije su ka Tajvanu, Kini i Japanu.


Seul Galerija