Kina

Šangaj

Šangaj

Avio karte za Šangaj

Šangaj je prvi po veličini grad u Kini. Kao megalopolis ima status zasebne pokrajine pa je  zato  stalna destinacija Singapore Airlines-a. Šangaj je centar Kine kada govorimo o modi, dizajnu i umetnosti. Najbolja je destinacija za ljubitelje šopinga i specijaliteta kineske kuhinje. Lokalno stanovništvo je iskreno, otvoreno, napredno i na pravi način predstavlja svoju zemlju i grad. Šangaj je metropola ukrašena redovima futurističkih nebodera, luksuznih restorana, hotela i nebrojenim prodavnicama. Avio karte možete rezervisati online ili putem telefona.

Singapore Airlines vodi vas u Šangaj

Svakodnevni polasci na relaciji Singapur-Šangaj stoje vam na raspolaganju. Sa polascima iz Beograda preko Singapura do Šangaja sa našom avio kompanijom Vaše putovanje  biće  lepo iskustvo . Sa  SSH (Singapore Stopower Holiday) u odlasku ili u povratku možete uživati u razgledanju Singapura i  njegovih atrakcija . Naša preporuka na putovanju za Šangaj jeste da provedete barem jedan ili (ukoliko Vam vreme dozvoljava) dva dana u Singapuru. Tako ćete se odmoriti i uživati  u prvoklasnoj usluzi i atrakcijama Singapura. Po dolasku u Šangaj neće Vam biti potreban dodatni odmor već ćete odmah krenuti u obilazak ovog fascinantnog grada.

Jujuan bašta i neboderi

Dok šetate kroz stari deo Šangaja videćete: stare čajdžinice, očuvane hramove, antičke pagode i predivne jugoistočne kineske bašte kao što je Yuyuan bašta. Sa druge strane Huangpu reke nalazi se novo Pudong naselje. Novi simboli Šangaja sa najvišim  vrhovima u Aziji su: Orient Pearl toranj, a tu je moderna art deko Jin Mao kula, kao i Svetski Finansijski centar sa 101 spratom. Park Hyatt hotel je najviši hotel sveta.

Avio karte do Šangaja

Putovanje je moguće započeti ne samo iz Beograda nego i iz ostalih gradova regiona i to Zagreba, Ljubljane, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Prištine. Takodje tokom godine Singapore Airliens organizuje brojne promotivne akcije i promocije za mnoge destinacije između kojih i za Šangaj. Ukoliko planirate putovanje za Šangaj možete pratiti našu sekciju i po objavi promocije napraviti rezervaciju u uštedeti putujući po najpovoljnijim tarifama. Promocije su dostupne ne samo za Ekonomsku klasu nego i za Biznis klasu. Za sva dodatna pitanja vezano za putovanje možete nas kontaktirati.

Klima u Šangaju

Proleće  traje (od marta do maja) i jesen (od septembra do početka novembra) kada  može biti najbolje vreme za Vaš boravak u Šangaju. Tako  biste  izbegli velike vrućine tokom leta (od juna do avgusta).

PVG

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

šangaj aerodrom


Treći najprometniji aerodrom u Kini, "Shanghai Pudong International" (PVG) je glavni gradski međunarodni aerodrom. U 2014. godini oko 51,7 miliona putnika prošlo je kroz aerodrom koji je lociran 30,5 kilometara istočno od centra Šangaja. Aerodrom ima tri operativne piste i dva terminala za putnike. "Air China", "China Eastern Airlines", "Juneyao Airlines", "Shanghai Airlines", "Spring Airlines" i "Yangtze River Express" koriste PVG kao čvorište. Više od 85 avio-kompanija leti između aerodroma "Shanghai Pudong International" i 200 destinacija širom Azije, Bliskog istoka, Evrope, Okeanije i Severne Amerike. Drumski prevoz na PVG-u uključuje šangajski "Maglev" voz, šangajsku metro liniju 2, autobuse, taksi vozila i međugradske autobuse i minibuseve.

 

Šangaj Galerija