Indija

Nju Delhi

Nju Delhi

Avio karte za Nju Delhi

Na prvom mestu, Nju Delhi je glavni i po površini najveći grad Indije. Nalazi se u severnom delu države. Nju Delhi je grad sa veoma dugom istorijom. Arheološka istraživanja su utvrdila da je grad osnovan oko 5000. godine pre nove ere. Takodje kao važan političko, kulturni i ekonomski centar Indije, Nju Delhi je stalna destinacija Singapore Airlines-a. Stari Delhi čine uličice, mogulska i britanska arhitektura, Novi Delhi je dom kancelarijama i modernim zgradama. Neke od glavnih atrakcija u gradu uključuju Crvenu tvrđavu, Indijsku kapiju, Kutub Minar, Jantar Mantar (Džantar Mantar) i druge. Avio karte možete rezervisati online ili putem telefona.

Crvena tvrdjava

Posebnu atrakciju predstavlja crvena tvrdjava simbol ovog grada. Izgradio je mogulski car Indije, Shah Jahan (Šah Džahan) 1639. godine. Planiranje i stil Crvene tvrđave predstavljaju vrhunac mogulske ere, koja preovladava u regionu. Crvena tvrđava prikazuje veoma visok nivo umetničke forme i ukrasnih radova.

Singapur i njegove atrakcije

U Singapuru uz neki od SSH paketa (Singapore Stopower Holiday) u odlasku ili u povratku možete uživati u razgledanju Singapura, njegovih atrakcija . Drugo, naša preporuka na putovanju za Nju Delhi jeste da provedete barem jedan ili (ukoliko Vam vreme dozvoljava) dva dana u Singapuru. U saradnji sa gradom Singapurom, avio kompanija Singapore airlines je obezbedila paket sa kojim  ćete se odmoriti i uživati  u prvoklasnoj usluzi i atrakcijama Singapura. Po dolasku u Nju Delhi neće Vam biti potreban dodatni odmor već ćete odmah krenuti u obilazak ovog fascinantnog grada.

Avio karte do Nju Delhi -ja

Putovanje je moguće započeti ne samo iz Beograda nego i iz ostalih gradova regiona i to: Zagreba, Ljubljane, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Prištine. Takodje tokom godine Singapore Airliens organizuje brojne promotivne akcije i promocije za mnoge destinacije između kojih i za Nju Delhi. Ukoliko planirate putovanje za Nju Delhi možete pratiti našu sekciju i po objavi promocije napraviti rezervaciju u uštedeti putujući po najpovoljnijim tarifama. Promocije su dostupne ne samo za Ekonomsku klasu nego i za Biznis klasu. Za sva dodatna pitanja vezano za putovanje možete nas slobodno kontaktirati.

Klima u Nju Delhiju

Topla sezona traje od devetog aprila do osmog jula, i u tom periodu temperature se kreću preko 36 stepeni celzijusa. Hladna sezona započinje jedanaestog decembra i traje do jedanaestog februara. Tokom tog perioda temperature se kreću oko 23 stepeni celzijusa. Sezona monsuna kreće krajem juna.

DEL

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

delhi_t3_int_terminal

Internacionalni aerodrom Nju Delhi - Indira Gandi
Najprometniji indijski aerodrom, Međunarodni aerodrom Indira Gandi (DEL) opslužuje gradsko podgručje Delhija, a tokom 2014. godine kroz ovaj aerodrom je prošlo preko 40 miliona putnika. Ovaj aerodrom je baza za avio-kompanije Er Indija, Er Azija Indija, Go Er, Indi Go, Džet Ervejz, Spajs Džet i Vistara. Oko 60 avio-prevoznika sleće na ovaj aerodrom. Stalnih letova ima za destinacije širom Indije, a isto tako i do odredišta u Aziji, Okeaniji, na Bliskom Istoku, u Evropi, Africi i Severnoj Americi. Međunarodni aerodrom Indira Gandi raspolaže sa tri poletno-sletne staze i dva putnička terminala. Pogodnosti koje aerodrom nudi uključuju restorane, prodavnice, bankomate, usluge zaštite prtljaga, menjačnice, spa-centre, tuševe, koršćenje salona i WIFI interneta.
Save

Save

Nju Delhi Galerija