Australija

Melburn

Melburn

Urban i užurban Melburn, je kao takav glavni grad Australije. Kroz njega protiče vijugava reka Jara (Yarra), okružena lepo stilizovanim kafeterijama i restoranima, buticima i ulicama prepunim umetničkim galerijama. Bogat je sportskim dogadjajima svetkog ranga tokom cele godine. Restorana ima u izobilju od jeftinijih do onih koje krase Michelin zvezde. Vredi obići predgradja Melburna jer svako od njih  ima dosta toga za videti. Povezana su sa  centrom tramvajem ili vozom. Melburn je u bližoj istoriji zapljusnuo talas emigranata iz svih delova sveta zato predstavlja mešavinu raznih kultura. Ne propustite da pronadjete smeštaj u neki od butik hotela koje su dizajnirali najbolje arhitekte današnjice.

- Promocije do 2017-09-30

uz kupljenu kartu do 30.09.2016.

Melburn

Melburn

od 925 EUR

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

VRimg File Description =Attributes= Version: 1.2 Compressed: false Resolution { width: 1000 height: 500 } Regions Info { regWidth: 12 regHeight: 12 whatsXY: MaxSize } =Channels= Alpha (float3) Normals (float3) RGB color (float3) Reflection (float3) ZDepth (float)

Aerodrom Melburn - Melbourne Airport


Aerodrom Melburn, poznat i kao Tullamarine Airport, drugi je po prometu putnika i robe u Australiji. Nalazi se na 23. kilometru od centra grada. Jedini je internacionalni aerodrom pored četiri aerodroma koji opslužuju Melburn. Nalazi se u predgradju po nazibu Tullamarine.

Melburn Galerija