Filipini

Manila

Manila

Avio karte za Manilu

Manila je prestonica i jedna je od najstarijih  gradova filipinskog arhipelaga. Singapoe Airlines redovno leti za ovaj grad. Bio je sedište moći većine kolonijalnih vladara u ovoj zemlji. Osnovali su ga španski osvajači u 16. veku, i vladali do 20. veka kada su ga preuzeli amerikanci. Nezavisnost su dobili posle 2. sv. rata.

Na prvi pogled, Manila izgleda prenatrpano i van svake kontrole. Ako ostanete duže naćićete lepotu ispod gradske vreve.Preporučujemo vožnju malim motorizovanim vozilima po ulicama Manile kojiće vas odvesti i do pravih autentičnih španskih resrorana.

Tu je veliki broj modernih galerija sa svojom "underground"  scenom.  Ipak ce vas najviše oduševiti vesela narav meštana pa i nije uzalud zvanični slogan filipinske turističke organizacije koja glasi: Zaista je mnogo zabavnije na Filipinima ! Avio karte rezervišite putem online sistema ili telefonom.

Singapore Airlines vodi vas za Manilu

Singapore Airlines ima četiri leta svakog dana za Manilu iz Singapura; šest polazaka nedeljno iz Srbije i regiona. Sa polascima iz Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita i Ljubljane preko Singapura uživaćete u izvanrednoj usluzi od momenta kada kročete na let koji obavlja Singapore Airlines pa sve do sletanja na aerodrom Manila International Airport.  Predvidjeno trajanje celokupnog leta je izmedju  14 i 17 sati; sa presedanjem u Evropi i Singapuru. Ukoliko Vam vreme dozvoljava a i želeli biste da napravite predah od dugog leta, naša preporuka je da napravite stop u Singapuru. Ukoliko se odlučite za ovu opciju Singapore Ailrines je u saradnji sa Singapurom pripremio pakete Singapore Stopover Holiday uz koje ćete na najbolji način upoznati ovu metropolu.

Centar Manile i Halo, Halo sladoled

Obilazak Manile, sa odličnim vodičima (Viator tour). Upoznajte prošlost Manile kao i ono što je najaktuelnije u ovom gradu. Obilazak uključuje tvrdjavu Santiago koja je izgradjena u vreme vladavine Španaca kao i moderne galerije na molovima Makatija.

Halo, Halo je omiljena vrsta kremastog sladoleda raznih ukusa, vanile, karamela, voća

Temperatura i klima

Filipini podležu uticaju tropsko-monsunske klime. Vrlo vlažno, sparno sa konstantnom temperaturom oko 30 stepeni. Najsuvlji delovi godine su u mesecima od Juna do kraja Avgusta. Obucite i obujte  se lagano.

/

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

NAIA_Terminal_3_2009_MC

Aerodrom Manila - International Airport Manila


Origninalan naziv aerodroma je Ninoy Aquino International Airport. Najveći je i najprometniji aerodrom Filipina. Nalazi se na 7,5 km jugoistočno od Manile u prigradskoj naseobini Makati. Uvek dinamičan i zbog stalnih potreba proširivan tako je zadnje prošitenje dobio sa dogradnjom Terminala 3.Save

Save

Manila Galerija