Malezija

Langkavi

Langkavi

Avio karte za Langkavi

Sve popularnija destinacija za odmor u Maleziji je Langkavi.  Predstavlja arhipelag od 99 ostrva u Andamanskom moru. Ostrva su deo države Kedah, koja se graniči sa Tajlandom. Najveće ostrvo je Pulau Langkavi, sa populacijom od oko 65.000. Singapore Airlines ima redovne linije od Singapura do glavnog grada Lankavija,

Oivičen dugim belim peščanim plažama i sa džunglom koja pokriva unutrašnjost ostrva, lako je videti zašto je ovo najviše promovisana turistička destinacija Malezije. Najpopularnije plaže nalaze se na zapadnoj obali, sa širokim izborom restorana i nekim od najboljih odmarališta u arhipelagu Langkavi.

Avio karte možete rezervisati putem on-line sistema na našem sajtu ili telefonskim pozivom.

Singapore Airlines vodi vas za Langkavi

Singapore Airlines ima četiri leta svakog dana za Langkavi iz Singapura; šest polazaka nedeljno iz Srbije i regiona. Sa polascima iz Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita i Ljubljane preko Singapura uživaćete u izvanrednoj usluzi od momenta kada kročete na let koji obavlja Singapore Airlines pa sve do sletanja na aerodrom Langkavi International Airport. Predvidjeno trajanje celokupnog leta je izmedju  14 i 17 sati; sa presedanjem u Evropi i Singapuru. Ukoliko Vam vreme dozvoljava a i želeli biste da napravite predah od dugog leta, naša preporuka je da napravite stop u Singapuru. Ukoliko se odlučite za ovu opciju Singapore Ailrines je u saradnji sa Singapurom pripremio pakete Singapore Stopover Holiday uz koje ćete na najbolji način upoznati ovu metropolu.

Langkavi uspinjača  i vodopadi Telaga Tujuh

Telaga Tujuh vodopadi, prirodna Langkawi atrakcija za koji meštani tvrde da je  dom vila. Smešteni na zapadnom delu, njegovo ime znači Vodopadi Sedam Bunara, niz od sedam spojenih prirodnih bazena koji formiraju sedam zasebnih vodopada u Gunung Mat Cincangu. Posetioci mogu uživati u kupanju u hladnoj vodi ili hrabri, u penjanju do vrha vodopada  gde će videti majmune, retke ptice i veverice.

Langkavi uspinjača, vodi posetioce na vrtoglavu 15 minutnu vožnju do vrha brda Mat Cincang. Vožnja oduzima dah sa pogledom na Langkawi prašumu, ostrva i vodopade. Putovanje počinje u Oriental Villageu gde ćete proći nekoliko zaustavljanja da bi uživali u nezaboravnom pogledu. Kada dostignete 708 m visok vrh, uživaćete u nezaboravnom pogledu. Tu se nalaze mesta za jelo, piće kao i za razne suvenire.

Klima i Temperatura

Malezija je turistička destinacija, koju možete posetiti tokom cele godine. Od Božića do kineske Nove godine, kao i za vreme školskog raspusta tokom leta (od juna do avgusta) traje viskoka sezona.

/

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

langkavi aerodrom

Langkawi International Airport - Medjunarodni aerodrom Langkavi


Predstavlja jedini aerodrom na ostrvu i udaljen je svega 15 min od prvih naseljenih mesta i turističkih destinacija.


Langkavi Galerija