Tajland

Ko Samui

Ko Samui

Avio karte za Ko Samui

Ko Samui, (Koh Samui) -  ostrvo tropskog raja i peščanih plaža, čistog mora bujne vegetacije. Nalazi se na 560 km od Bangkoka i predstavlja popularnu destinaciju na koju lete Singapore Airlines avioni. Pruža veliki izbor hotela i atrakcija, i vodenih sportova a za ronioce je pravi raj. Vrlo luksuzna i moderna destinacija. Najpopularnija je Plaža Čaveng (Chaweng) je najlepša medju najlepšim plažama;  Tu su nezaobilazni Budistički hramovi, vodopadi i živopisna mesta sa brojnim restoranima; Od poznatih atrakcija vredi posetiti Farmu leptira dok je za umerene avanturiste preporuka  Planinski safari.

Singapore Airlines vodi vas na Ko Samui

Singapore Airlines ima četiri leta svakog dana ka ostrvu Ko Samui iz Singapura; šest polazaka nedeljno iz Srbije i regiona. Sa polascima iz Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita i Ljubljane preko Singapura uživaćete u izvanrednoj usluzi od momenta kada kročete na let koji obavlja Singapore Airlines pa sve do sletanja na aerodrom Samui International Airport. Predvidjeno trajanje celokupnog leta je izmedju  14 i 17 sati; sa presedanjem u Evropi i Singapuru. Ukoliko Vam vreme dozvoljava a i želeli biste da napravite predah od dugog leta, naša preporuka je da napravite stop u Singapuru. Ukoliko se odlučite za ovu opciju Singapore Ailrines je u saradnji sa Singapurom pripremio pakete Singapore Stopover Holiday uz koje ćete na najbolji način upoznati ovu metropolu.

Posetite Ostrvo Slonova i Čaveng plažu

Ko Čang , (Koh Chang) ili Ostrvo Slonova, pripada nacionalnom parku sa dva fascinantna vodopada i 50 ostrvaca. Od atrakcija tu je Kamp slonova gde možete jahati i kupati se sa ovim divnim životinjama; Plaža belog peska (White sand beach) je najlepša plaža ovog rajskog ostrva.

Temperatura i klima

Ko Samui je pod uticajem tropsko - monsunske klime. Najbolje vreme za posetu je od februara do kraja juna. Ostali periodi su monsunski kada je poseta ostrvima slabija a i cene su niže.

/

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

ko-samui-airport

Samui International Airport - Internacionalni aerodrom Samui


Najveći je aerodom na ostrvu sa najvećim prometom. Nalazi se na 2 km od glavne destinacije Chaweng beach-a. Sva dešavanja su praktično na otvorenom i vrlo je simpatičan.


Ko Samui Galerija