Vijetnam

Ho Ši Min

Ho Ši Min

Avio Karte za Ho Ši Min

Ho Ši Min, (nekada Sajgon) je ogorman grad od 7 miliona stanovnika, koje pokreće jaka kafa i bezbroj motora . Singapoe Airlines redovno leti za Ho Ši Min kao poslovnu i turističku destinciju .

Vrlo je užurban i na prvi pogled zbunjujuće konfuzan. Kada se uklopite u njegovu atmosferu, uživaćete na nekom ćošku u hladnom domaćem pivu okruženi fasadama kolonijalne arhitekture.

Odlično je mesto za šoping u jednom od bezbroj šoping molova, pijaca i radnjica na svakom koraku. Za opuštanje tu su oaze zelenila  i  gradski parkovi.

Avio karte rezervišite putem online sistema ili telefonom.

Singapore Airlines vodi vas za Ho Ši Min

Singapore Airlines ima četiri leta svakog dana za Ho Ši Min iz Singapura; šest polazaka nedeljno iz Srbije i regiona. Sa polascima iz Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita i Ljubljane preko Singapura uživaćete u izvanrednoj usluzi od momenta kada kročete na let koji obavlja Singapore Airlines pa sve do sletanja na aerodrom Tan Son Nhat International Airport.  Predvidjeno trajanje celokupnog leta je izmedju  12 i 14 sati; sa presedanjem u Evropi i Singapuru. Ukoliko Vam vreme dozvoljava a i želeli biste da napravite predah od dugog leta, naša preporuka je da napravite stop u Singapuru. Ukoliko se odlučite za ovu opciju Singapore Ailrines je u saradnji sa Singapurom pripremio pakete Singapore Stopover Holiday uz koje ćete na najbolji način upoznati ovu metropolu.

Neboder Bitexco Tower i  Gradska Pijaca

Neboder i bar - (Bitexco Tower and Sky Deck)  Bitexco Tower je ultra moderna poslovna zgrada Ho Ši Mina, sa helio dromom. Ova 262 metara zgrada je najviša u Vijetnamu i na njoj možete uživati ne samo u pogledu nego i u jelu i piću u nebeskom baru i restoranu Alto. Najbolje je doći u vreme zalaska sunca i ne zaboravite kameru !

Gradska Pijaca, (Ben Thanh Market)  Ako ste raspoloženi za cenkanje, nikako nemojte propustiti najveću gradsku pijacu – Ben Thanh. Ovde možete pronaći sve od igle do lokomotive, začine, bogato obojena platna, vijetnamske specijalitete i mnogo toga.

Temperatura i Klima

Postoje tri glavne sezone, topla, kišovita i hladna. U planinskim delovima zemlje imate relativno hladniju klimu, a temperature u toku zime mogu da se spuste i ispod nule. U severnom delu Vijetnama, u zimskim mesecima, od novembra do aprila je hladno i vlažno, a leta, od maja do oktobra, su topla. Ako ste izabrali južni deo zemlje za odmor, izbegavajte sparnu letnju sezonu od kraja februara do maja. Na jugu, najvlažniji meseci su od juna do avgusta i to definitivno nije najbolje vreme za posetu Vijetnamu. U ovom delu je suvo od decembra do aprila. Period tajfuna je od jula do novembra.

/

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

ho si min aerodrom

Aerodrom Ho Ši Min - Tan Son Nhat International Airport


Nalazi se severno od grada i predstavlja jedan od najprometnijih vazdušnih luka sveta. Zbog permanentnog povećanja broja putnika ulaganja u aerodrom su stalna .Save

Save

Save

Ho Ši Min Galerija