Indonezija

Bandung

Bandung

Avio karte za Bandung

Bandung je  važna  poslovna destinacija, zato se nalazi medju prioritetima na koje leti Singapore Airlines. Bandung se nalazi na sat i po vožnje automobilom od Džakarte. Predstavlja omiljenu destinaciju stanovnika prestonice prvenstveno zbog šopinga. U Bandugu se nalazi veliki broj fabrika tekstila pa samim tim i outlet-a. Posebno je popularna Jeans street ili ulica gde se prodaju odevni predmeti od teksas platna. Pored toga Bandung  nudi veliki broj restorana. Preovladavaju restorani gde se služe  vrlo ukusno spremljeni domaći specijaliteti. Od atrakcija posebno je zanimljiv obilazak vulkana i vulkanskih jezera koji su udaljeni  30 km od centra grada.

Singapore Airlines vodi vas u Bandung

Singapore Airlines ima sedam letova  nedeljno  ka Bandungu iz Singapura; više polazaka nedeljno iz Srbije i regiona. Sa polascima iz Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita i Ljubljane preko Singapura uživaćete u izvanrednoj usluzi od momenta kada kročete na let koji obavlja Singapore Airlines pa sve do sletanja na aerodrom Kuala Namu International Airport.  Predvidjeno trajanje celokupnog leta je izmedju  12 i 14 sati; sa presedanjem u Evropi i Singapuru. Ukoliko Vam vreme dozvoljava a i želeli biste da napravite predah od dugog leta, naša preporuka je da napravite stop u Singapuru. Ukoliko se odlučite za ovu opciju Singapore Ailrines je u saradnji sa Singapurom pripremio pakete Singapore Stopover Holiday uz koje ćete na najbolji način upoznati ovu metropolu.

Vulkani i Raj za kupovinu

Raj za kupovinu - kao centar tekstilne industrije Bandung je pravi izbor za šoping. Poznato je i popularno mesto pa privlači kupce iz celog regiona pa čak iz Singapura.

Temperatura i klima

Bandung, podleže uticaju tropsko-monsunske klime. Vrlo vlažno, sparno sa konstantnom temperaturom oko 29 stepeni. Ne postoji stvarno suv  period (mesec sa najmanje padavina je februar).

/

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

bandung-aerodrom

Medjunarodni aerodrom Bandung - Husein Sastranegara International Airport


Međunarodni aerodrom bandung Husein Sastranegara služi direktne domaće letove za Batam , Pekanbaru , Medan , Bandar Lampung , Surabaia, Iogiakarta , Denpasar , Semarang , Banjarmasin, Makassar , a takođe i međunarodne usluge  iz Kuala Lumpuru i Singapuru. 

Bandung Galerija