Indonezija

Bali

Bali

Avio karte za Bali

Bali ima netaknute plaže , zelena pirinčana polja i tropske džungle. Bali ili ostrvo Bogova sa više od 17.000 ostrva čini arhipelag Indonezije. Sa bogatom kulturnom tradicijom, Bali je prava destinacija za odmor . Singapore Airlines ima redovne letova ka ovom ostrvu koji je svetski poznata turistička destinacija.

Na sat od aerodroma nalaze se plaže Kuta ili Seminyak. Na njima se nalaze hoteli čiji izgled i uslulga prevazilaze komfor doma.  Hoteli su u  rajskom okruženju, sa belo peskovitim plažama i bujnim tropskim rastinjem.

Ljubitelji umetnosti, istorije i duhovnosti uživaće u kontinentalnom delu ostrva, sa velikim brojem hramova . Glavno turistično mesto je Ubud  sa galerijama punih suvenira i rukotvorina. Ne treba zaobići atrakcije na samom jugu ostrva koje uključuju mesto Uluwatu i sveti vulkan Agung  .

 Avio karte za Bali možete naručiti putem rezervacionog sistema sajta ili putem telefona.

Singapore Airlines vodi vas za Bali

Singapore Airlines ima četiri leta svakog dana za Bali iz Singapura; šest polazaka nedeljno iz Srbije i regiona. Sa polascima iz Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita i Ljubljane preko Singapura uživaćete u izvanrednoj usluzi od momenta kada kročete na let koji obavlja Singapore Airlines pa sve do sletanja na aerodrom Bali International Airport.

Predvidjeno trajanje celokupnog leta je izmedju  14 i 17 sati; sa presedanjem u Evropi i Singapuru. Ukoliko Vam vreme dozvoljava a i želeli biste da napravite predah od dugog leta, naša preporuka je da napravite stop u Singapuru. Ukoliko se odlučite za ovu opciju Singapore Ailrines je u saradnji sa Singapurom pripremio pakete Singapore Stopover Holiday uz koje ćete na najbolji način upoznati ovu metropolu.

Tanah Lot i terasasta pirinčana polja ostrva Bali

Tanah Lot – je hram koji se nalazi na zapadnoj obali ostrva. Dan je ovde najduži a zalazak sunca najlepši. Hram je sagradjen na vrhu grebena a na samo par stotina metara od obale Indijskog okeana. Ne zaboravite foto aparat.

Oblasti Puputan i Antosari – Jutarnje sunce je idealno za fotografisanje jedinstvenih terasastih pirinčanih polja koji se nalaze baš ovde. Nakon prolaska kroz veoma bogata polja kafe, kakao-a i raznog drugog voća, put vodi ka obali. Tiha i lepa plaža Lovina sa crnim peskom je sledeća stanica. Nakon opuštajuće pauze put se nastavlja ka planininskom delu sa koga se pružaju veličanstveni panoramski prizori.

Temperatura i klima ostrva Bali

Bali se nalazi pod uticajem tropsko-monsunske klime. Vrlo vlažno, sparno sa konstantnom temperaturom oko 29 stepeni. Najsuvlji delovi godine su u mesecima od Juna do kraja Avgusta. Lagano se obucite.

/

Preporučujemo hotele

Preporučujemo restorane

Preporučujemo atrakcije

O aerodromu

Bali-airport

Aerodrom Bali - Bali Airport


Pravo ime aerodroma je Ngurah Rai i od glavnog grada ostrva udaljen je 20 km. Nalazi se u GMT +8,vremenskoj zoni. Prosečna temperatura vazduha je 26 0C. Cena koštanja taxi prevoza od aerodroma do vaše destinacije je oko 65,000 IDR. Najprometniji je i najveći aerodrom na ostrvu i ovom delu arhipelaga Indonezije. 

Save

Save

Save

Save

Bali Galerija