Singapore Explorer Pass

Singapore Explorer Pass

Bez obzira da li prolazite kroz Singapur ili je Singapur Vaša destinacija, dodajte Singapur Explorer Pass  vašoj rezervaciji. Imaćete jednokratni pristup  za više od 20 atrakcija i beneficije u vreme trajanja karte. Izaberite paket ulaznica u trajanju od 24h/48h ili 72h i uživajte istražujući znamenitosti Singapura. Cenovnik pogledajte u tabeli ispod.


 Atrakcije 
Kategorije propusnica Period prodaje

01April18 -

30 Septembar18
Period putovanja

 01 April18 - 31 Mart19
Cena za odraslu osobu Cena za dete
Propusnica za 1 dan (važi 24h od prve upotrebe) EUR 37 EUR 28
Propusnica za 2 dana (važi 48h od prve upotrebe) EUR 59 EUR 45
Propusnica za 3 dana (važi 72h od prve upotrebe) EUR 77 EUR 58Atrakcije koje su dostupne uz Singapore Explorer pass:


 • Singapore-Cable_Car

  Vožnja žičarom do Sentose 

  Doživite jedinstveni zalazak sunca nad slikovitim pejzažem vozeći se do Sentose sa brda Fejber. Iz luksuzno dekorisanih kabina pruža se prelep pogled na grad, Sentosu i najveće pristanište za putničke brodove u ovom delu Azije.
 • Sentosa atrakcije – ulaznice po Vašem izboru

  Nekadašnju englesku vojnu bazu, poseti oko četiri miliona turista godišnje. Do ostrva, koje se nalazi na krajnjem jugu Singapura, može se doći mostom koji ga povezuje sa gradom ili impresivnom, kilometar i po dugačkom žičarom. U predivnom prirodnom okruženju sagrađeno je obilje zabavno-rekreativno sadržaja poput "Podvodnog sveta", Univerzal studija sa filmskih tematskim parkom, atrakcije sa ružičastim delfinima, parka leptira i insekata, golf terena, večernjih laserskih predstava i mnogo toga drugog. Sentosa admission Vam daje mogućnost da izaberete 1 od 12 premium atrakcija na Sentosi i uživate u njima. Ponuđene atrakcije su: Dockside Guided Tour, KidZania Singapore; Madame Tussauds+images od Singapore LIVE, MOSH, Segway Fun Ride, Sentosa 4D Adventureland, Skyline Luge Sentosa,  Trick Eye Museum, Tiger Sky Tower,  Choice of 1 meal set@Good Old Days, 2-Course Set Meal@Wave House Sentosa, Butterfly Park.
  Sentosa
 • national galery

   Nacionalna galerija

  Nacionalna galerija Singapur je nova institucija vizuelne umetnosti koji nadgleda najveću javnu kolekciju moderne umetnostu u Singapuru i jugoistočnoj Aziji. Sastoji se od preko 8000 umetničkih dela. Galerija se sastoji od dva nacionalna spomenika -bivše zgrade Vrhovnog suda i zgrade gradske skupštine, koje su obnovljene i pretvorene u nacionalnu galeriju u srcu gradskog okruga.  
 • Vrt pored zaliva-Gardens by the Bay 

  Bašta pored zaliva  oživljava viziju  Singapura o stvaranju grada u bašti. Vrt prikazuje suštinu Singapura sa savršenim okruženjem u kome se živi i radi. Prostire se na 101-om hektaru. Ova nagradjivana hortikulturalna atrakcija je dom preko 250000 retkih biljaka a nalazi se na samo 5-minuta šetnje od grada.
  gardens by the bay
 • orchid garden

  Nacionalni Vrt orhideja 

  Nacionalna botanička bašta osnovana je još davne 1822. godine i nalazi se nedaleko od samog centra grada. Vrt orhideja je nezaobilazna atrakcija za sve turiste i sa hiljadama raznobojnih cvetova orhideja pruža jedinstven doživljaj.
 • Tura brodićem - Singapore River Cruise

  Turistički brodići će Vas provesti Singapurom i pružiti pogled na grad iz jedne potpuno drugačije perspektive. Kako ovaj grad izgleda sa reke? Posetioci često, kada vide reku po prvi put, prokomentarišu njenu boju koja zbog svoje braon nijanse deluje prljavo. No, kao što možete pretpostaviti, u Singapuru je to teško moguće jer je grad poznat po svojoj urednosti. Njena boja je takva zbog strukture zemljišta i čak deluje interesantno - nekako divlje.  
  bomboat ride
 • singapore zoo

  Zoološki vrt

   Singapurski ZOO vrt smatra se jednim od najlepših na svetu. Smešten na samom obodu grada, u bujnom zelenilu, dugogodišnja je najomiljenija atrakcija među turistima. U njemu živi preko 2500 životinja, među kojima su i one najređe i najugroženije. Sâm prostor je uređen tako da životinje mogu slobodno da se kreću i da između njih i posetilaca nema visokih ni uočljivih ograda. Ipak, široki rov onemogućava životinje da preskoče i "poigraju se" sa posetiocima. Zapravo, krećući se kroz vrt imate utisak da ste u potpunoj divljini, nailazeći povremeno na životinje koje u njoj slobodno žive.
 • Šetnja kroz Singapur - The Original Singapore Walks

  Tura The Original Singapore Walks® u 2013. godini puni deset godina postojanja. Po čemu je toliko posebna? Vodiči ovih tura su istoričari, naučnici, profesori, pisci, jednom rečju, stručnjaci za različite oblasti. Učesnici ture su različitih profila, od učenika do poslovnih ljudi. Ture su tematski podeljene po danima i potrebno je unapred izabrati i rezervisati obilazak. Lonely Planet jednostavno tvrdi: "Ako imate vremena samo za jednu turu po Singapuru, izaberite ovu." Ponesite Vaš SIA Stopover vaučer za izabranu besplatnu turu (u izboru 1 od 7 tematskih tura-Red Clogs Down The Five Foot Way; Dhobis, Saris & A Spot Of Curry; The Time of Empire; Sultans of Spice; Journeys To Hell- Death and The Afterlife in haw Par Villa; Of Graves,Guns & Battles, A Story of Strategy and Surrender- The Battlebox Tour.
  singaporewalks
 • singapore flyer

   Panoramski točak  – Singapore Flyer

  Singapore Flyer, svečano otvoren 2008. godine, najveći je panoramski točak na svetu i jedna od najposećenijih turističkih atrakcija u Aziji. Za obilazak Vam je potrebno oko pola sata i preporučujemo da ga posetite u večernjim satima budući da se sa njega pruža veličanstven pogled na Marina Bay i ceo Singapur.
 • Malajski centar kulturnog nasleđa 

  Malajski Centar kulture jedna je od vitalnih institucija za očuvanje nasleđa malajske zajednice u Singapuru. Svojim eksponatima, programima i aktivnostima Centar se od svog otvaranja trudio da predstavi bogatu malajsku prošlost i značaj multikulturalnog društva.    
  malay heritage
 • lee kong

  Lee Kong Chian Natural History Museum

  Narodni muzej Singapur i Li Kongu Chian Prirodnjački muzeji su najstarije ustanove tog tipa u jugoistočnoj Aziji. Glavna galerija Lee Kong muzeja se sastoji od 15 zona, prateći istoriju života na Zemlji. Različiti delovi su posvećeni poreklu života i svih glavnih grana drveta života. Zona muzeja tzv kabinet kurioziteta daje  posetiocima mogućnost da "istražuju" istoriju. Muzej  takođe ima zonu pod nazivom "Singapur Danas", koji demonstrira geologiju ostrva.
 • Neograničena  vožnja Hop-on autobusom - SIA Hop-On

  Uživajte u besplatnoj vožnji na SIA Hop autobusu. Klimatizovani turistički autobusi koji vam omogućavaju da udjete ili izadjete na bilo kom stajalištu odnosno da istražite Singapur vlastitim tempom. Operativni od 09:00 do 21:00 svakim danom, ovi autbusi voze oko centra grada i vodevas na pešačkoj udaljenosti od glavnih atrakcija, trgovačkih centara i zabavnih hotspotova- (mapa linija)
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 • chinatown-food-street-1200

  Chinatown Food Street 

  Uživajte u raznolikoj setnji kroz domaće delikatese u kulinarskom raju.
 • Kineski centar kulturnog nasledja

  Saznajte kako su rani Singapurski kineski migranti nekada živeli i saznajte više o lokalnoj kineskoj kulturi u Chinatown Heritage Centru. Ako bi ovi zidovi mogli da govore , šta bi nam rekli ? Inspirisan životom i vremenom kineskih migranata, Chinatown Heritage Centar je mesto gde možete dobiti uvid u burnu istoriju tog područja. Postavljen unutar tri obnovljene kuće duž ulice Pagoda, centar je obnovljen tako da ima velike sličnosti sa rezidencijama u kojima su živeli stanovnici 1950ih. Slike, priče i istorijski artefakti prikazuju život ovih doseljenika koji su se borili da prežive tokom ranih godina Singapura kao Badingove luke.  
  china town heritage centre
 • Indian-Heritage-Centre-Singapore-by-Robert-Greg-Shand-Architects-03

  Indijski centar kulturnog nasledja

  Muzej  posvećen indijskoj kulturi I običajima u Singapuru, nalazi se u Indijskoj četvrti ili Maloj Indiji. Muzej je izuzetno atraktivan ne samo po postavci nego i zbog neočekivano modernoj i fascinantnoj zgradi.
 • Nacionalni muzej

  Singapore National museum je najstariji muzej u Singapuru I datira od 1849. Godine. U sastavu današnjeg muzeja nalazi se biblioteka, bioskop i stalna postavka u okviru koje se možete upoznati sa istorijom i tradicijom naroda koji naseljavaju Singapur. Interesantno, interaktivno i atraktivno mesto za sve ljubitelje umetnosti i istorije.
  national museum singapore
 •  
 • Adventure Cove Waterpark

  Singapurski vodeni park je mesto gde može uživati u uzbudljivim toboganima i upoznati se sa morskim svetom ovog dela sveta. Pored brzih tobogana tu su  opuštajuće vožnje lenjom rekom ili ronenjenje u bazenima sa preko 20.000 raznobojnih tropskih ribica . Za ljubitelje ajkula postoji mogućnost "bliskog susreta" sa ovim opasnim stvorenjima kao i ražama i dr.
  adventure-cove-01
 • asian-civilisations-museum-singapore.jpg

  Asian Civilisations Museum

  Muzej azijskih civilizacija podstiče razumevanje različitih kultura u Singapuru i njihove veze sa svetom. Prvi sprat govori o trgovini i pomorskim putevima svile. Galerije na drugom spratu pokazuju kako se sistemi veroispovesti i verovanja propagiraju i prilagođavaju širom Azije. Treći sprat sadrži materijale i dizajn.
 • MegaClimb @ Mega Adventure Park Sentosa

  Veliki broj mogućnosti i izazova očekuje sve ljubitelje penjanja i one koji to žele da probaju. Park se nalazi na Sentosi u delu ostrva pod džunglom.  Sve posetioce vode iskusni vodiči-penjači .
  climbmax-218-2
 • ola beach club singapore

  Ola Beach Club

  Za sve prave ljubitelje vodenih sportova od mirnog kajaka, jedrenja na dasci do uzbudljivih Jetblade i Jetpack avantura. Prostrana peščana plaža sa restoranima i barovima pravo je mesto za opuštanje od gradske vreve.
 • Peranakan Museum

  peranakan-museum singapore
 • river safari

  River Safari

  Rečni safari je jedinstvena atrakcija u svetu. Posetioci su u mogućnosti da ploveći upoznaju biljni i životinski svet svih većih svetskih reka. Ovde obitava preko 6.000 životinjsih vrsta medju kojima su i retke divovske pande. Odličan provod za celu porodicu.

 • Science Centre Singapore

  Otkrijte preko 1.000 interaktivnih eksponata u tematskim galerijama, posmatrajte eksplozivne naučne demostracije i uživajte u edukativnim filmovima preko Omni-Theatre. Takođe, upoznajte se u to kako se leptir ponaša, razvija i opstaje u svakoj fazi njegovog životnog ciklusa na izložbi Butterflies Up-Close.
  science center-atrakcija-singapur
 • toast singapore

  Ya Kun Kaya Toast

  Sa tradicijom od preko 70 godina Singapurci uživaju u jednostavnom obroku u vidu tost sendviča i šolje kafe. To je dovoljna preporuka za sve koji žele da probaju nešto jednostavnija jela.
 • Violet Oon Satay Bar & Grill

  Sataj je šarmantno klasično i dovoljno poznato jelo. Uživajte u lokalnim alkoholnim napitcima i omiljenim Nionji dok gledate tim kuvara koji pripremaju jela preko plamena u otvorenom roštilju u Violet Oon Satai Bar & Grill. Uživajte u aromatičnim mirisima i ukusima šangajskih jela od mesa i još mnogo toga.
  Bali Warong lengong