Singapore Explorer Pass

Singapore Explorer Pass

Bez obzira da li prolazite kroz Singapur ili je Singapur Vaša destinacija, dodajte Singapur Explorer Pass  vašoj rezervaciji. Imaćete jednokratni pristup  za više od 20 atrakcija i beneficije u vreme trajanja karte.Izaberite paket ulaznica u trajanju od 24h/48h ili 72h i uživajte istražujući znamenitosti Singapura.


Cenovnik pogledajte u tabeli ispod
 Atrakcije 
Kategorije propusnica Period prodaje

23 Januar17 - 28 Mart18
Period putovanja

 01 April17 - 31 Mart18
Cena za odraslu osobu Cena za dete
Propusnica za 1 dan (važi 24h od prve upotrebe) EUR 39 EUR 30
Propusnica za 2 dana (važi 48h od prve upotrebe) EUR 62 EUR 46
Propusnica za 3 dana (važi 72h od prve upotrebe) EUR 75 EUR 56Atrakcije koje su dostupne uz Singapore Explorer pass:


 • Singapore-Cable_Car

  Vožnja žičarom do Sentose 

  Doživite jedinstveni zalazak sunca nad slikovitim pejzažem vozeći se do Sentose sa brda Fejber. Iz luksuzno dekorisanih kabina pruža se prelep pogled na grad, Sentosu i najveće pristanište za putničke brodove u ovom delu Azije.
 • Sentosa atrakcije – ulaznice po Vašem izboru

  Nekadašnju englesku vojnu bazu, poseti oko četiri miliona turista godišnje. Do ostrva, koje se nalazi na krajnjem jugu Singapura, može se doći mostom koji ga povezuje sa gradom ili impresivnom, kilometar i po dugačkom žičarom. U predivnom prirodnom okruženju sagrađeno je obilje zabavno-rekreativno sadržaja poput "Podvodnog sveta", Univerzal studija sa filmskih tematskim parkom, atrakcije sa ružičastim delfinima, parka leptira i insekata, golf terena, večernjih laserskih predstava i mnogo toga drugog. Sentosa Choice Play Pass Vam daje mogućnost da izaberete 1 od 7 atrakcija na Sentosi i uživate u njima. Ponuđene atrakcije su: Madame Tussauds + Images of Singapore LIVE, Sentosa 4D Adventureland (One day unlimited entry), Trick Eye Museum, Wings of Time Premium Seat (7.40pm/8.40pm), Tiger Sky Tower (Unlimited rides+ Combo A<1xA4 photo or 1 mug Tiger Beer or 1 canned drink+popcorn), Segway Fun Ride(Two Rides+1 bottled water), Skyline Luge Sentosa   (Two rides)
  Sentosa
 • national galery

   Nacionalna galerija

  Nacionalna galerija Singapur je nova institucija vizuelne umetnosti koji nadgleda najveću javnu kolekciju moderne umetnostu u Singapuru i jugoistočnoj Aziji. Sastoji se od preko 8000 umetničkih dela. Galerija se sastoji od dva nacionalna spomenika -bivše zgrade Vrhovnog suda i zgrade gradske skupštine, koje su obnovljene i pretvorene u nacionalnu galeriju u srcu gradskog okruga.
 •  Muzej igračaka -MINT 

  Probudite dete u sebi! MINT je prvi u svetu namenski muzej za igračake. Otvoren je maja 2006. godine. Igračke su vlasništvo singapurskog kolekcionara Jang Čang Fa. U ovom privatnom muzeju prikazuje se velika zbirka starih igračaka, koja broji retke i unikatne primerke koji se mogu videti samo ovde. Smatra se da je to najveća kolekcija te vrste u jugoistočnoj Aziji, sa više od 50.000 eksponata starih igračaka i suvenira iz detinjstva iz preko 40 zemalja, uključujući Singapur, Nemačku, Japan, Veliku Britaniju, SAD, pa čak Bugarsku.
  mint toy
 • gardens by the bay

  Vrt pored zaliva-Gardens by the Bay 

  Bašta pored zaliva  oživljava viziju  Singapura o stvaranju grada u bašti. Vrt prikazuje suštinu Singapura sa savršenim okruženjem u kome se živi i radi. Prostire se na 101-om hektaru. Ova nagradjivana hortikulturalna atrakcija je dom preko 250000 retkih biljaka a nalazi se na samo 5-minuta šetnje od grada.
 • Nacionalni Vrt orhideja 

  Nacionalna botanička bašta osnovana je još davne 1822. godine i nalazi se nedaleko od samog centra grada. Vrt orhideja je nezaobilazna atrakcija za sve turiste i sa hiljadama raznobojnih cvetova orhideja pruža jedinstven doživljaj.
  orchid garden
 • bomboat ride

  Tura brodićem - Singapore River Cruise

  Turistički brodići će Vas provesti Singapurom i pružiti pogled na grad iz jedne potpuno drugačije perspektive. Kako ovaj grad izgleda sa reke? Posetioci često, kada vide reku po prvi put, prokomentarišu njenu boju koja zbog svoje braon nijanse deluje prljavo. No, kao što možete pretpostaviti, u Singapuru je to teško moguće jer je grad poznat po svojoj urednosti. Njena boja je takva zbog strukture zemljišta i čak deluje interesantno - nekako divlje.
 • Jurong park ptica 

  Nedaleko od Nacionalne bašte orhideja nalazi se jedinstveni park sa preko 6000 ptica, gde u jezeru možete videti kako se brčka na stotine flamingosa, a animatori sa pelikanima, papagajima i pticama grabljivicama izvode razne vratolomije za Vas. Jurong park je najveći park te vrste u ovom delu Azije. Dvadeset hektara površine udomljuje oko 600 vrsta ptica iz celog sveta. Osim panoramskog voza koji tiho klizi iznad glava posetilaca, park se može obići i pešice, ali za to je potreban jedan ceo dan.
  jurong
 • singapore zoo

  Zoološki vrt

   Singapurski ZOO vrt smatra se jednim od najlepših na svetu. Smešten na samom obodu grada, u bujnom zelenilu, dugogodišnja je najomiljenija atrakcija među turistima. U njemu živi preko 2500 životinja, među kojima su i one najređe i najugroženije. Sâm prostor je uređen tako da životinje mogu slobodno da se kreću i da između njih i posetilaca nema visokih ni uočljivih ograda. Ipak, široki rov onemogućava životinje da preskoče i "poigraju se" sa posetiocima. Zapravo, krećući se kroz vrt imate utisak da ste u potpunoj divljini, nailazeći povremeno na životinje koje u njoj slobodno žive.
 • Šetnja kroz Singapur - The Original Singapore Walks

  Tura The Original Singapore Walks® u 2013. godini puni deset godina postojanja. Po čemu je toliko posebna? Vodiči ovih tura su istoričari, naučnici, profesori, pisci, jednom rečju, stručnjaci za različite oblasti. Učesnici ture su različitih profila, od učenika do poslovnih ljudi. Ture su tematski podeljene po danima i potrebno je unapred izabrati i rezervisati obilazak. Lonely Planet jednostavno tvrdi: "Ako imate vremena samo za jednu turu po Singapuru, izaberite ovu." Ponesite Vaš SIA Stopover vaučer za izabranu besplatnu turu (u izboru 1 od 5 tematskih tura)
  singaporewalks
 • singapore flyer

   Panoramski točak  – Singapore Flyer

  Singapore Flyer, svečano otvoren 2008. godine, najveći je panoramski točak na svetu i jedna od najposećenijih turističkih atrakcija u Aziji. Za obilazak Vam je potrebno oko pola sata i preporučujemo da ga posetite u večernjim satima budući da se sa njega pruža veličanstven pogled na Marina Bay i ceo Singapur.
 • Malajski centar kulturnog nasleđa 

  Malajski Centar kulture jedna je od vitalnih institucija za očuvanje nasleđa malajske zajednice u Singapuru. Svojim eksponatima, programima i aktivnostima Centar se od svog otvaranja trudio da predstavi bogatu malajsku prošlost i značaj multikulturalnog društva.
  malay heritage
 • philatelic museum

  Singapurski muzej filatelije

  Muzej filatelije smešten je u zgradi iz 19. veka. U muzeju možete videti kolekcije pečata, markica, poštanskih sandučića i arhivskih filatelijskih materijala u Singapuru od 1830-ih do danas, kao i pečata iz zemalja članica Svetskog poštanskog saveza. Tokom cele godine, muzej ima posebne izložbe koje se vezuju za temama koje se odnose na aktuelne društvene i kulturne tokove i na taj način pokazuje da prati moderne trendove.
 • Climb Max

  Singapur je za avanturiste pripremio specijalnu užad  i konopce za penjanje, u brdima dzungle Sentose.  Na stablima eukaliptusa postoje 3 nivoa težine od 5 do 15 metara visine fizičkog izazova. Okruženje oduzima dah, uzbudjenja su beskrajna a dobro obučeno osoblje će Vam osigurati bezbedno iskustvo puno adrenalina.
  climbmix
 • lee kong

  Lee Kong Chian Natural History Museum

  Narodni muzej Singapur i Li Kongu Chian Prirodnjački muzeji su najstarije ustanove tog tipa u jugoistočnoj Aziji. Glavna galerija Lee Kong muzeja se sastoji od 15 zona, prateći istoriju života na Zemlji. Različiti delovi su posvećeni poreklu života i svih glavnih grana drveta života. Zona muzeja tzv kabinet kurioziteta daje  posetiocima mogućnost da "istražuju" istoriju. Muzej  takođe ima zonu pod nazivom "Singapur Danas", koji demonstrira geologiju ostrva.
 • Neograničena  vožnja Hop-on autobusom - SIA Hop - On

  Uživajte u besplatnoj vožnji na SIA Hop autobusu. Klimatizovani turistički autobusi koji vam omogućavaju da udjete ili izadjete na bilo kom stajalištu odnosno da istražite Singapur vlastitim tempom. Operativni od 09:00 do 21:00 svakim danom, ovi autbusi voze oko centra grada i vodevas na pešačkoj udaljenosti od glavnih atrakcija, trgovačkih centara i zabavnih hotspotova.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 • chinatown-food-street-1200

  $5 Chinatown Food Street voucher

  Uživajte u raznolikoj setnji kroz domaće delikatese u kulinarskom raju.
 • Kineski centar kulturnog nasledja

  Saznajte kako su rani Singapurski kineski migranti nekada živeli i saznajte više o lokalnoj kineskoj kulturi u Chinatown Heritage Centru. Ako bi ovi zidovi mogli da govore , šta bi nam rekli ? Inspirisan životom i vremenom kineskih migranata, Chinatown Heritage Centar je mesto gde možete dobiti uvid u burnu istoriju tog područja. Postavljen unutar tri obnovljene kuće duž ulice Pagoda, centar je obnovljen tako da ima velike sličnosti sa rezidencijama u kojima su živeli stanovnici 1950ih. Slike, priče i istorijski artefakti prikazuju život ovih doseljenika koji su se borili da prežive tokom ranih godina Singapura kao Badingove luke.  
  china town heritage centre
 • Indian-Heritage-Centre-Singapore-by-Robert-Greg-Shand-Architects-03

  Indijski centar kulturnog nasledja

  Muzej  posvećen indijskoj kulturi I običajima u Singapuru, nalazi se u Indijskoj četvrti ili Maloj Indiji. Muzej je izuzetno atraktivan ne samo po postavci nego i zbog neočekivano modernoj i fascinantnoj zgradi.
 • Nacionalni muzej

  Singapore National museum je najstariji muzej u Singapuru I datira od 1849. Godine. U sastavu današnjeg muzeja nalazi se biblioteka, bioskop i stalna postavka u okviru koje se možete upoznati sa istorijom i tradicijom naroda koji naseljavaju Singapur. Interesantno, interaktivno i atraktivno mesto za sve ljubitelje umetnosti i istorije.
  national museum singapore
 • science centre singapore

  Muzej nauke i tehnike

  Naučni centar Singapura i njegova grupa atrakcija donosi čuda nauke, tehnologije,  inženjerstva i matematike kroz jedinstveni spoj izložbi, edukativnih programa ili događaja .