Obilazak Singapura – besplatne ture

Obilazak Singapura – besplatne ture Upoznajte znamenitosti, zvuke i boje Singapura besplatno tokom tranzita

 • Singapore Airlines je u saradnji sa Turističkom organizacijom Singapura i Čangi aerodromom, omogućio svim putnicima koji tranzitiraju kroz Singapur besplatno razgledanje grada u trajanju od 2,5h (za obilazak je neophodno  da putnik ima  boravak u tranzitu od 5,5h do 24h)

 • Prošetajte kroz istoriju na Merilion Parku i uživajte u panoramskom pogledu na grad.

 • Možete izabrati izmedju dve različite ture ( Heritage tour -Obilazak tekovina i nasledja ili City Sight tour-obilazak znamenitosti grada)

 • Kako biste prisustvovali turi koja vas interesuje potrebno je da se prijavite najkasnije jedan sat pre početka ture na šalteru Free Singapore Tour ( FST) koji se nalazi blizu transfer šaltera F na Terminalui 2 ili na Transfer šaltera A na Terminalu 3.


Ukoliko letite avio kompanijom Singapore Airlines ili Silk Air, vaše mesto možete rezervisati i pre dolaska na Čangi aerodrom. Kontaktirajte vašeg lokalnog turističkog agenta ili kancelariju Arsico Aviation /GSA Singapore Airlines putem e-maila: info@singaporeair.rs ili telefonom 011/3035738
Detaljniji opis tura pogledajte u nastavku

 • national galery

  Tura obilaska tekovina i nasledja

  Kolonialni  Distrikt ima veliki istorijski značaj. 9. Avgusta 1965. godine, g Lee Kuan Yew proglasio je nezavisnost Singapura sa stepenica  Gradske skupštine. Stari Vrhovni sud je otvoren kao Nacionalna galerija  Singapura krajem 2015. godine u kojoj je izložena  najveća javna kolekcija na svetu moderne umetnisti  jugoistočne Azije i Singapura.
 • Singapursko jezgro finansijskog i komercijalnog okruga impresionira svojim modernim neboderima . Ovde možete videti   Lau Pa Sat, dom različitih ukusa Singapurskih piljara, kao i barove koji se nalaze na krovovima.
  skyscrapers_in_singapore
 • fst
  Pozicioniran na ušću reke Singapur, Merlion predstavlja nacionalnu ikonu Singapura.Mitska biće ima glavu lava i telo ribe. Telo simbolizuje Singapurske skromne početke kao ribarskog sela , kada je nosio naziv Temasek,  što na sanskritu  znači "morski grad ". Njegova glava predstavlja naziv Sinagapura koji mnogi nazivaju i Lavlji grad ( Singa -Lavlji; pura -grad).
 • Kineski okrug ( Chinatown) je dom ranih kineskih doseljenika i jedan od kulturnih enklava koje bi trebao da vidi svaki posetilac u Singapuru.Koloristične mešavine starog i novog kao i veliki broj egzotičnih predratnih prodavnica čine ovo područje domom  mnogobrojnih trgovaca.
  SONY DSC
 • little-india-singapore-7
  Mala Indija (Little India) predstavlja živopisnu i šarmantnu etničku enklavu u Singapuru. Ovde možete pronaći obilje etničkog nakita,vence od jasmina kao i Sari od svile.
 • Kampong Glam je srce malajske zajednice u Singapuru i etnička oblast sa jakim malajsko - arapskim uticajem. Oduševiće vas čudo sa zlatnim kupolama Sultana Mosque - glavni orijentir i zborna tačka muslimana u Singapuru. Otkrićete moderne umetničke galerije, zanatske radnje i kafiće, koji se stapaju sa tradicionalnim poslovima proizvodnje tekstila, prodavnica tepiha i kovačnica.
  Luminance HDR 2.3.0 tonemapping parameters: Operator: Fattal Parameters: Alpha: 1 Beta: 0.9 Color Saturation: 1 Noise Reduction: 0 ------ PreGam
 • sin pic 1
  Tura-Obilazak tekovina i nasledja
  Zatvaranje šaltera za prijavu
  Početak i trajanje ture
  Vreme polaska vašeg   leta
  8.00AM 9.00AM do 11.30AM posle 1.30PM
  9.00 AM 10.00AM do 12.30PM posle 2.30PM
  10.30 AM 11.30AM do 2.00PM posle 4.00PM
  1.30 PM 2.30PM do 5.00PM posle 7.00PM
  3.00 PM 4.00PM do 6.30PM posle 8.30PM
 • Tura - Razgledanje grada

  Uzdižući se na visini od 165 metara, Singapur Flyer predstavlja drugi najviši panoramski točak na svetu. 60 minuta vožnje na točku će vam ponuditi pogled na horizont i okruženje Singapura.
  4__
 • esplenade
  Bodljikava staklena fasada koncertne sale u Singapuru podseća na popularno lokalno voće DURIAN, čineći je time upečatljivom ikonom pored obale. Esplanada je bilo mesto za visoko profilne događanje kao što je  festival umetnosti  Singapora
 • Kada padne noć, Singapur vam nudi dinamični noćni život pun zabave. Uživajte u panoramskom pogledu na poznate ikone Singapura duž Marina Bay zaliva ( Singapore Flyer, Marina Baz Sands, Esplanade, Gardens by the bay).
 • fst
  Ikona Singapura, Merlion, otkrivena je 15. septembra 1972. godine od strane tadašnjeg premijera Lee Kuan Yew na ušću reke Singapur, da dočeka sve posetioce Singapura.
 • Integrisani resort Marina Bay nudi širok spektar radnji, muzej, pozorište, hotel i konvencijski centar.  Predivan pogled na panoramu Singapura pruža se sa  Sky parka koji se nalazi na 57. spratu a divljanje izaziva i bayen Infinity  koji se nalazi na krovu.
  singapore1
 • gardens by the bay
  Vrt pored zaliva ( Gardens by the bay) sastoji se od 3 vrta - južnog, istočnog i centralnog.  Ova hortikulturalna oaza smeštena je u srcu grada i ima više od 500.000 biljaka od preko 2.200 vrsta.
 •  
  Tura-Razgledanje grada
  Zatvaranje šaltera za prijavu
  Početak i trajanje ture
  Vreme polaska vašeg   leta
  5.00PM 6.00PM do 8.30PM posle 10.30PM
  6.30PM        7.30PM do 10.00PM posle 12.00AM

  • Ture su podložne promeni u zavisnosti od vremenskih uslova i uslova u saobraćaju
  • Za registraciju i prisustvovanje turi neophodan je pasoš, bording karta i viza ukoliko je potrebna
  • Ukolko nosite ručni prtljag savetujemo vam da isti ostavite na odeljenju Left baggage jer postoji mogućnost da vam ne dozvole unos prtljaga u autobus
   
  SIN header