Obilazak Singapura – besplatne ture

Obilazak Singapura – besplatne ture Upoznajte znamenitosti, zvuke i boje Singapura besplatno tokom tranzita

 • Singapore Airlines je u saradnji sa Turističkom organizacijom Singapura i Čangi aerodromom, omogućio svim putnicima koji tranzitiraju kroz Singapur besplatno razgledanje grada u trajanju od 2,5h (za obilazak je neophodno  da putnik ima  boravak u tranzitu od 5,5h do 24h)

 • Prošetajte kroz istoriju na Merilion Parku i uživajte u panoramskom pogledu na grad.

 • Možete izabrati izmedju dve različite ture ( Heritage tour -Obilazak tekovina i nasledja ili City Sight tour-obilazak znamenitosti grada)

 • Kako biste prisustvovali turi koja vas interesuje potrebno je da se prijavite najkasnije jedan sat pre početka ture na šalteru Free Singapore Tour ( FST) koji se nalazi blizu transfer šaltera F na Terminalui 2 ili na Transfer šaltera A na Terminalu 3.


Ukoliko letite avio kompanijom Singapore Airlines ili Silk Air, vaše mesto možete rezervisati i pre dolaska na Čangi aerodrom. Kontaktirajte vašeg lokalnog turističkog agenta ili kancelariju Arsico Aviation /GSA Singapore Airlines putem e-maila: info@singaporeair.rs ili telefonom 011/3035738
Detaljniji opis tura pogledajte u nastavku

 • national galery

  Tura obilaska tekovina i nasledja

  Kolonialni  Distrikt ima veliki istorijski značaj. 9. Avgusta 1965. godine, g Lee Kuan Yew proglasio je nezavisnost Singapura sa stepenica  Gradske skupštine. Stari Vrhovni sud je otvoren kao Nacionalna galerija  Singapura krajem 2015. godine u kojoj je izložena  najveća javna kolekcija na svetu moderne umetnisti  jugoistočne Azije i Singapura.
 • Singapursko jezgro finansijskog i komercijalnog okruga impresionira svojim modernim neboderima . Ovde možete videti   Lau Pa Sat, dom različitih ukusa Singapurskih piljara, kao i barove koji se nalaze na krovovima.
  skyscrapers_in_singapore
 • fst
  Pozicioniran na ušću reke Singapur, Merlion predstavlja nacionalnu ikonu Singapura.Mitska biće ima glavu lava i telo ribe. Telo simbolizuje Singapurske skromne početke kao ribarskog sela , kada je nosio naziv Temasek,  što na sanskritu  znači "morski grad ". Njegova glava predstavlja naziv Sinagapura koji mnogi nazivaju i Lavlji grad ( Singa -Lavlji; pura -grad).
 • Kineski okrug ( Chinatown) je dom ranih kineskih doseljenika i jedan od kulturnih enklava koje bi trebao da vidi svaki posetilac u Singapuru.Koloristične mešavine starog i novog kao i veliki broj egzotičnih predratnih prodavnica čine ovo područje domom  mnogobrojnih trgovaca.
  SONY DSC
 • little-india-singapore-7
  Mala Indija (Little India) predstavlja živopisnu i šarmantnu etničku enklavu u Singapuru. Ovde možete pronaći obilje etničkog nakita,vence od jasmina kao i Sari od svile.
 • Kampong Glam je srce malajske zajednice u Singapuru i etnička oblast sa jakim malajsko - arapskim uticajem. Oduševiće vas čudo sa zlatnim kupolama Sultana Mosque - glavni orijentir i zborna tačka muslimana u Singapuru. Otkrićete moderne umetničke galerije, zanatske radnje i kafiće, koji se stapaju sa tradicionalnim poslovima proizvodnje tekstila, prodavnica tepiha i kovačnica.
  Luminance HDR 2.3.0 tonemapping parameters: Operator: Fattal Parameters: Alpha: 1 Beta: 0.9 Color Saturation: 1 Noise Reduction: 0 ------ PreGam
 • sin pic 1
  Tura-Obilazak tekovina i nasledja
  Zatvaranje šaltera za prijavu
  Početak i trajanje ture
  Vreme polaska vašeg   leta
  8.00AM 9.00AM do 11.30AM posle 1.30PM
  10.30AM 11.30AM do 2.00PM posle 4.00PM
  1.30PM 2.30PM do 5.00PM posle 7.00PM
  2.30PM 3.30PM do 6.00PM posle 8.00PM
   
 • Tura - Razgledanje grada

  Uzdižući se na visini od 165 metara, Singapur Flyer predstavlja drugi najviši panoramski točak na svetu. 60 minuta vožnje na točku će vam ponuditi pogled na horizont i okruženje Singapura.
  4__
 • esplenade
  Bodljikava staklena fasada koncertne sale u Singapuru podseća na popularno lokalno voće DURIAN, čineći je time upečatljivom ikonom pored obale. Esplanada je bilo mesto za visoko profilne događanje kao što je  festival umetnosti  Singapora
 • Kada padne noć, Singapur vam nudi dinamični noćni život pun zabave. Uživajte u panoramskom pogledu na poznate ikone Singapura duž Marina Bay zaliva ( Singapore Flyer, Marina Baz Sands, Esplanade, Gardens by the bay).
 • fst
  Ikona Singapura, Merlion, otkrivena je 15. septembra 1972. godine od strane tadašnjeg premijera Lee Kuan Yew na ušću reke Singapur, da dočeka sve posetioce Singapura.
 • Integrisani resort Marina Bay nudi širok spektar radnji, muzej, pozorište, hotel i konvencijski centar.  Predivan pogled na panoramu Singapura pruža se sa  Sky parka koji se nalazi na 57. spratu a divljanje izaziva i bayen Infinity  koji se nalazi na krovu.
  singapore1
 • gardens by the bay
  Vrt pored zaliva ( Gardens by the bay) sastoji se od 3 vrta - južnog, istočnog i centralnog.  Ova hortikulturalna oaza smeštena je u srcu grada i ima više od 500.000 biljaka od preko 2.200 vrsta.
 •  
  Tura-Razgledanje grada
  Zatvaranje šaltera za prijavu
  Početak i trajanje ture
  Vreme polaska vašeg   leta
  5.00PM 6.00PM do 8.30PM posle 11.00PM
  6.30PM 7.30AM do 10.00PM posle 12.30AM

  • Ture su podložne promeni u zavisnosti od vremenskih uslova i uslova u saobraćaju
  • Za registraciju i prisustvovanje turi neophodan je pasoš, bording karta i viza ukoliko je potrebna
  • Ukolko nosite ručni prtljag savetujemo vam da isti ostavite na odeljenju Left baggage jer postoji mogućnost da vam ne dozvole unos prtljaga u autobus
   
  SIN header