NOVI NON-STOP LET ZA SIJETL (SEATTLE), SAD

seatle

Sijetl će biti peti grad kao redovna destinacija u SAD a četvrti grad kao NON-STOP destinacija sa letom iz Singapura.

Prvi Non-stop letovi Singapur-Sijetl planirani su za 3. septembar 2019. godine, a na početku će biti organizovni tri puta nedeljno pre nego što će se povećati na četiri puta nedeljno u oktobru 2019. godine. Na letovimaće se koristiti avioni Airbus A350-900, sa 42 mesta Business Class, 24 mesta Premium Economy Class i 187 mesta za Economy Class .

U zavisnosti od regulatornih saglasnosti, let SK28 će na početku poletati iz Singapura u 09.25h svakog utorka, četvrtka i subote i stizati u Sijetl u 09.05h istog dana (po lokalnom vremenu). Povratak , iz Sijetla obavljaće se u 1040h svakog utorka, četvrtka i subote i stiže u Singapur sledećeg dana u 1730h. Od oktobra 2019, let SK28 i let SK27 biće svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje.

Sijetl je jedan od najbrže rastućih gradova u SAD, sa jakom i raznolikom ekonomijom. Sijetl je sedište velikog broja velikih američkih koorporacija i popularno je  mesto za početak poslovanja. Sijetl ima stalno rastuće stanovništvo. Poznat kao "Emerald City", Sijetl je i popularna turistička destinacija, poznata po svojim bujnim zimzelenim šumama i parkovima, živopisnoj umetničkoj I kulturnoj sceni, kao i to da je na putu za krstarenja na Aljasku.

Novi letovi u Sijetlu dopunjuju postojeće usluge kompanije Singapore Airlines za američke gradove Hjuston, Los Andjeles, Njujork (aerodromi JFK i Newark) i San Francisko. Singapore Airlines je nedavno predstavio dnevne non-stop letove između Singapura i Njujorka (Newark), a od sutra će leteti bez prestanka između Singapura i Los Anđelesa koristeći avione Airbus A350-900ULR (ultra dugog dometa). Postojeće non-stop usluge ka San Franciscu takođe će se povećati sa sedam do deset letova nedeljno od 28. novembra 2018. godine.