PPS Klub

PPS Klub

Postanite član Singapore Airlines PPS kluba


Članstvo PPS kluba obezbeđuje prioritetni tretman na svakom koraku putovanja.

Kao član kluba, uz dodatne privilegije i personalizovane usluge svako putovanje je ugodnije i prijatnije bilo da ste u avionu ili na aerodromu bilo gde na svetu.


Akumulirajte S$25.000 u vrednosti PPS u roku od 12 uzastopnih meseci i postećete član  kluba. Vaše članstvo će trajati 12 meseci.


Tokom svake godine članstva, zaradite ukupno S$ 25,000 u PPS vrijednosti. Ovom zaradom obnavljate članstvo u  klubu na još godinu dana. Svaka vrednost koju zaradite iznad S$ 25.000 za godinu članstva biće sačuvana kao rezervna vrijednost. Rezervna vrednost se može računati za buduću prekvalifikaciju člana kluba.Da biste postali član Solitaire kluba, zaradite S$ 250,000 u ukupnoj vrednosti u roku od pet uzastopnih godina članstva kluba pre 1. juna 2018.godine. Od 1. juna 2018. zaradite S$ 50,000 u vrednosti PPS-a u okviru svoje godine za kvalifikaciju. U trenutku kvalifikacije, svaka vrednost PPS-a koja prelazi vrijednost od 25.000 USD koja se zahteva za kvalifikaciju, neće biti priznata kao rezervna vrijednost.


Solitare PPS predstavlja viši nivo usluge u okviru  kluba. Ovo članstvo obuhvata i Vašeg supružnika.


O privilegijama u avionu  vidite više ovde 


O privilegijama na tlu vidite više ovde


O  solitaire privilegijama vidite više ovde