KrisFlyer Elite Silver i Elite Gold kartice

KrisFlyer Elite Silver i Elite Gold kartice

KrisFlyer kartica omogućava  korisniku veliki broj nagrada i beneficija, u zavisnosti od toga koji nivo kartice posedujete (Blue,Silver ili Gold)


 • kris silver 3

  KrisFlyer kartica - Postanite član

  Prijavite se danas i počnite sakupljati milje sa Singapore Airlines-om, Silkair-om i sa više od naših 200 partnera u vazduhu i na zemlji. Da biste postali član ovog programa neophodno je da popunite registracionu formu. Nakon toga sakupljajte milje pomoću kojih možete doći do Silver i Gold KrisFlyer kartica.

 • KrisFlyer kartica -Elite Silver

  KrisFlyer karitica Elite Silver je priznanje Vama i vašoj lojalnosti. Što više letite, imate više šanse za nagrade i beneficije. Kako dobiti 25% više beneficija ili prioritetni tretman na letovima i popuste na usluge ? Sve što je potrebno je da prikupite 25.000 Elite milja.

  silverkris-lounge
 • kris silver 1

  Kako do Elite Silver

  Čim dostignete pomenutu miljažu i vaše članstvo će trajati do kraja 12. meseca.

  Ukoliko zaradite 25.000 milja u vreme članstva produžavate Elite Silver članarinu  za još godinu dana.

  Ako ste zaradli najmanje 50.000 Elite milja u roku od 12 meseci, dobićete pravo članstva u KrisFlyer Elite Gold  klubu.

 • Ako letite Star Aliansom

  Kada letite sa Singapore Airlines-om, Silkair-om, Virgin Atlantic , Virgin Australia ili  drugim članovima Star Alliance, takođe zarađujete Elite milje, koje se koriste za vaš put ka Elite Silver i Elite Gold članstvu. Važi samo za Virgin Atlantic letove ne transatlantskim linijama.Važi za Singapore Airlines codeshare letove Virgin Australia u Australiji; Trans-Tasman između Australije i pacifičkih ostrva.

  Količina Elite milja zavisi od rezervacijia odredjenih klasa u okviru kompanija Singapore Airlines i Silkair-a. Zarada varira u zavisnosti od bukiranih klasa.

  kris gold 2
 • kalkulator

  Kalkulator milja

  Prikazana tabela predstavlja koliko zaradjujete po klasama.
  Kabinske klase Booking klase Zarada u %
  Singapore Airlines Suites R 300%
  F,P 150%
  First A, F 150%
  Business C, D, J, U, Z 125%
  Premium Economy P, S, T 110%
  Economy B, E, H, L, M, W, Y 100%
  N, Q 50%
  K, V 10%

  Koriste Kalkulator kojim ćete lakše obračunati vaš dobitak.

  Naglašavamo da naše partnerske kompanije koriste drugačiju vrstu obračuna. Zato savetujemo da ih kontaktirate da ne bi bilo nesporazuma.

 • Način plaćanja

  U situacijama da ste zaradili milje plaćajući raznim karticama, (KrisFlyer milje, Elite milje ili PPS) novonastala vrednost biće uskladjena sa plaćenjem preko Vaše kreditne/debitne kartice (bez poreza).

  Ukoliko ste plaćali punu cenu karte koristeći KrisFlyer milje, Elite milje ili PPS, vrednost Vaše miljaže biće takodje obračunate u skladu sa pravilima koje možete pogledajte sledeću stranicu FAQ.

  Tier bonusi i promotivni bonusi se ne računaju kao Elite milje. Elite milje sa neće registrovati ukoliko se ne unesu preko KrisFlyer account- a ili ukoliko ste kupili kartu iz Non-mileage klase.

  kris silver 2