Kako zaraditi milje

Kako zaraditi milje Kako zaraditi milje KrisFlyer programa lojalnosti Singapore Airlines

 • kris odlična

  Kako zaraditi KrisFlyer milje dok letite

  Sigurno ste više puta imali prilike da čitate podatke sa Vaše karte. Broj leta, gde putujete, vreme poletanja i sletanja ali... da li ste primetili malo slovo u zagradi koje se nalazi pored naziva vaše klase? Ono je žute boje i odredjuje koliko ćete milja dobiti sa svakim Vašim letom.

  Pogledajte prikazanu tabelu da biste videli koliko ćete KrisFlyer milja zaraditi dok letite sa nama, kao i tabelu SilkAir i drugih partnerskih avio-kompanija.

 • Kako zaraditi KrisFlyer milje dok ste na tlu

  Odsednite u hotelu, rentirajte auto, kupujte... Ne morate leteti da biste zaradili milje, dovoljno je da koristite usluge  naših partnera kojih ima više od 170.

  Zaradite sa co-brand credit cards;

  Zaradite sa financial service partners;

  Zaradite sa hotels and serviced residences;

  Zaradite sa retail partners;

  Zaradite sa car rentals;

  Zaradite sa ostalim partnerima;

  Zaradite kada kupujete, zaradite milje kada kupujete od kuće, u kancelariji, u kafeu i gde god postoji internet .

  kris7
 • krisflyerspree_0

  Kris Flyer spree

  KrisFlier spree vam omogućava da zaradite KrisFlyer milje kad kupujete kod više od 2.000 vodećih brendova iz celog sveta.

  Napravite  porudžbinu sa kim želite, bilo gde u svetu.

  Sa vremena na vreme obratite pažnju na  posebne promocije. Nemojte ih propustiti, budite u pripravnosti, isplatiće Vam se!

  Go to KrisFlyer Spree; Log in to start shopping;  
 • Prijavite nedostajuće milje

  Ne brinite ukoliko Vam nedostaju zaradjene milje. Uobičajeno je da prodje 2-4 nedelje nakon korišćenja usluga avio partnera ili 6-8 nedelja nakon korišćenja usluga ne - avio partnera. Medjutim ukoliko se ne pojave ni posle pomenutog vremena, pozovite nas!

  Da bi izbegli moguće nesporazume pratite ove jednostavne korake kod prijave vaših milja:

  1. Uvek bukirajte pod Vašim imenom i podacima iz pasoša čime će se članstvo u KrisFlyer-u registrovati;
  2. Uvek upišite Vaš KrisFlyer članski broj;
  3. Uvek pokažite Vašu KrisFlyer člansku kartu na check-in šalterima;
  4. Uvek upišite Vaš članski broj i PIN ukoliko pristupate On-line.
   
  image-retina-comingsoon
 • kris oko sveta

  Preuzmite nagradnu avio kartu

  U zavisnosti od broja zaradjenih milja i fleksibilnosti reda letenja možete preuzeti nagradnu avio kartu. U okviru Saver awards SilkAir ili Standard awards Singapore Airlines uštedite do 15 % ukoliko je preuzimate  online.

  Saver award  zahteva korišćenje prikupljenih KrisFlyer milja. One su najpopularnije jer je potreban manji broj, ali treba znati da je njihovo korišćenje limitirano i sam put treba mnogo ranije planirati, dok sa datumom i vremenom putovanja treba biti fleksibilan.

  Standard awards  zahteva korišćenje više prikupljenih milja. Sa njima možete birati sedišta na svim letovima i dva tzv. complimentary stopovers* po povratnoj karti.* Stopover se odnosi na stanicu od 24 sata ili duže između dva leta.

  Round-trip award se može kupiti sa duplim brojem KrisFlyer milja u jednom pravcu po povratnoj karti. Svi porezi, izdaci za gorivo i dr. takse se plaćaju putem kreditne / debitne kartice.

  Sve uslove kupovine karata pogledajte ovde .

   
 •  

  Iskoristite milje za bolji let

  Jednom kada potvrdite kartu na putu ste da  Vaš let bude prijatniji. Uvek možete putovati boljom klasom da li je to Premium ekonomska klasa, Biznis klasa, Prva klasa ili Apartman.

  Koristeći Saver awards SilkAir-a, ili Saver Standard awards  Singapore Airlines-a, imaćete 15% popusta kada  rezervišete online.

  ›Koristite Redemption Calculator; ›Pogledajte Singapore Airlines i SilkAir Upgrade Award Chart; › Learn about flight upgrades on partner airlines.

  Za nadogradnju ekonomske na premium ekonomsku klasu i sa premium ekonomske klase na biznis klasu mogu se kristiti klase pod Y, B ili E booking oznakom Singapore Airlines-a ili SilkAir-a .

  Napominjemo da se nadogradnja klase može uraditi samo na prvu iznad nje. Nagodgradnja Economy Class na Business Class može se uraditi samo na letovima koje nemaju Premium Economy Class.

  Samo jedan segment putovanja rezervisane klase može se nadograditi na vreme. Codeshare letovi ne ispunjavaju uslove za nadogradnju.

  Za sve uslove o nadogradnji klasa pogledati ovde.

  upgrade kris
 • krabi

  Scoot i Tigerair

  Koristite svoje KrisFlyer milje da otkupite  Pomeri i Tigerair vaučere, da letite na destinacijama kao što su Gold Coast, Kingdao i Krabi. Vaučeri se mogu koristiti za kupovinu karata i odabranih proizvoda na Pomeri i Tigerair.

  Vaučer možete iskoristiti na Vaše ili ime onog kome želite da ga poklonite. Vaučer se može iskoristiti u  roku od 180 dana od dana izdavanja. Bukiranje karte morate uraditi do isteka pomenutog roka a podaci na kartama i vaučerima moraju biti isti.

  U dole prikazanoj tabeli videćete koliko milja odgovara vrednosti vaučera.

  Vrednost vaučera Broj milja koji ogovaraju vaučeru
  S$30 3,200
  S$50 5,300
  S$100 10,500
   
 • Poklonite milje osobama koje poznajete

  Napravite spisak ljudi koje poznajete I poklonite im KrisFlyer milje koje ste prikupili da bi kupili Nagradne karte ili da bi se letelo boljim klasama.

  Karte koje ste poklonili bilo familiji, kolegama i sl. ne mogu se menjati sledećih 6 meseci. I još nešto, dodavanje imena je besplatno dok se brisanje istih naplaćuje miljama ili novcem. Za sve uslove pogledati ovde.

  Add or change redemption nominees;

  Kupite karte i nadogradjene klase On-line i uštedute 15 %.

  Vector illustration of white present box with red bow
 • keš

  Nedostaju Vam milje ? Dopunite razliku novcem !

  Dovoljno je da ste skupili 2.940 milja. Ostatak platite debitnom ili kreditnom karticom tako da možete doći do svoje nagradne (award) karte ili mogućnosti da dobijete bolju klasu na našim letovima. Sve to učinite On-line .

  Book now to mix miles and cash;

  Sve uslove pročitajte ovde.

 • Ostali načini da zaradite milje

  Singapore Airlines i Shangri-La kao partnerska kompanija sklopile su ugovor gde se vaše milje mogu koristiti u okviru Hotelskog lanca pomenute kompanije.

  U pitanju je tzv. Loyality program “La golden circle”. (spa tretmani, luksuzne večere, besplatan smeštaj u Shangri La hotelima i resortima, u Kerry hotelima, Traders hotelima ili Hotelima Jen worldwide).

  Find out more about Infinite Journeys; Find out how to get started; Convert your KrisFlyer miles to GC Award Points; Enrol as a Golden Circle member;

  kris11
 • kris shop

  Prodavnice Kris (KrisShop)

  Vaše milje ste u mogućnosti da potrošite u KrisShop prodavnicama sa više od 450 artikala koje su do 40% jeftiniji od istih artikala u gradu. Sve to možete uraditi on-line na sajtu krisshop.com.

  Na svakih 125 KrisFlyer milja dobija se 1 singapurski dolar (S$ 1). Za transakciju neophodno je da prikupite 3.000 milja.Ukoliko želite da Vaše milje dopunite sa novcem odnos milja i S$ je 1,5 milja za 1 S$.

  Find out how to get started;

  Shop now;

 • PAssion TapForMore

  Sakupljajte TapForMore poene sa Vašom PAssion Card kada kupujete u Cold Storage, Market Place, Jasons, Giant and Guardian under Dairy Farm Singapore, i zamenite ih za  KrisFlyer milje.

  U mogućnosti ste da prikupljene milje zamenite u poene koji će se sakupljati na Vašoj  Passion Card. Prikupite oko 1.1 TapForMore poena i zamenite ih za 1 KrisFlyer milju. Potrebno je da sakupite minimum 3,000 KrisFlyer  milja da bi se izvršila zamena. Treba napomenuti da se zamenjene milje ne mogu konvertovati  tj. vratiti iz poena u milju.

  Find out how to get started; Convert your KrisFlyer miles to TapForMore Points; Sign up for a PAssion Card; Posetite link Community Club  da bi dobili svoju Pasion Card.
  kris 12
 • kris 13

  Velocity

  Singapore Airlines i Virgin Australia objedinili su svoja dva programa KrisFlyer i Velocity Frequent Flyer u cilju konvertovanja Milja l Poena.

  Dobijate 1 Velocity Poen za svaku 1.35 KrisFlyer milju. Velocity poeni  biće direktno prebačeni na Vaš Velocity Frequent Flyer račun. Potrebno je da  imate najmanje 5,000 KrisFlyer milja za neophodnu zamenu. Potrebno je znati da se konverzija ne može vratiti u prvobitno stanje. Vaši Velocity Poeni mogu biti zamenjeni  za KrisFlyer milje. O detaljima ove ponude pogledajte ovde.