Marina Bay Sands ?>

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands

Jedna od deset najskupljih zgrada na svetu je resort i hotel. Sadrži, 2560 soba i apartmana, u čijem sastavu se nalaze šoping centri, kockarnice, muzej u obliku lotosa, dva bioskopa, ledena dvorana, kazino i sedam ekskluzivnih restorana u kojima rade slavni kuvari. Takođe, postoje i dve pozorišne dvorane u koje staje skoro 4.000 ljudi. U ovim dvoranama posetioci hotela mogu da uživaju u raznovrsnoj ponudi – od hitova sa Brodveja pa do tradicionalnog azijskog teatra. Najpoznatiji je po bazenu koji se nalazi na 240 metara visine, sa infinity pogledom na grad i marinu. Iako niste gost Marina Bay Sand hotela možete uživati u fantastičnom pogledu na ceo grad sa vidikovca. Marina Bay Sand Hotel nije deo Singapore Stopover Holiday paketa. Cena ulaznice na vidikovac je 20 singapurskih dolara (SGD).

Singapore Airlines vodi vas za Singapur

Singapore Airlines ima četiri leta svakog dana ka Singapuru; šest polazaka nedeljno iz Srbije i regiona. Sa polascima iz Beograda, Zagreba, Dubrovnika, Splita i Ljubljane preko Singapura uživaćete u izvanrednoj usluzi od momenta kada kročete na let koji obavlja Singapore Airlines pa sve do sletanja na aerodrom Changi international airport.  Predvidjeno trajanje celokupnog leta je izmedju  14 i 17 sati; sa presedanjem u Evropi .  Singapore Ailrines je u saradnji sa Singapurom pripremio pakete Singapore Stopover Holiday uz koje ćete na najbolji način upoznati ovu metropolu.

Klima i temperatura

Singapur se nalazi u neposrednoj blizini ekvatora i ima tropsku klimu, sa veoma malo varijacija u temperaturi tokom godine. Prosečna temperatura tokom dana iznosi 31°C, a noću se spušta na oko 25°C. Najviše kiše padne tokom zimskog monsuna, od decembra do marta, a u manjoj meri tokom letnjeg monsuna, od juna do septembra. Oluje, međutim, mogu biti u bilo kom delu godine. Generalno je toplo vreme i visoka vlažnost vazduha (u proseku 84%). Kako se temperature jedva razlikuju iz meseca u mesec, dobro vreme da posetite Singapur je tokom cele godine. Maj i jun su malo topliji i vlažniji od ostalih meseci u godini, dok je decembar najvlažniji mesec. Što se festivala tiče, skoro svakog meseca ulice, hramovi i etničke enklave Singapura, oživljavaju šarolikim verskim i kulturnim svečanostima.


Comments are closed.