Singapur i Bali, doček Nove 2018. godine

Singapur / Bali /
singapur docek 2018

SINGAPUR I BALI, doček Nove 2018. godine


Singapur / Nusa Dua


2 nocenja + 9 nocenja


 

Singapur je možda najatraktivnije mesto za doček Nove 2018. godine. Sa neskrivenim luksuzom i fantastičnim izgledom  ovaj grad stalno pleni.  Iako poneki put imate osećaj da grad putuje neverovatnom brzinom u sutrašnjicu sa svojom  arhitekturom, sjajnim imidžom, dovoljan je mali korak da skrenete sa glavne staze i uronite u užurbane četvrti punih tržnica, zadimljene kineske hramove i njegovo nasledje. Ovde možete pogledati detaljnije o Singapuru

Nusa Dua  doslovno znači "Dva Ostrva" - svaki sa malim hramom.  Pravo mesto za odmor  je  Nusa Dua koja je mnogo poznatija kao Balijev kompleks turističkih hotela. To je ogromno i negovano mesto gde ćete ostaviti iza sebe civilizaciju ako predjete tu granicu i istražite ostatak ostrva. Izgrađena sedamdesetih godina prošlog stoleća, Nusa Dua je dizajnirana da se takmiči sa međunarodnim hotelskim lancima širom sveta. Sa više od 20 velikih kompleksa i hiljade hotelskih soba, Nusa Dua može ispuniti sva očekivanja gostiju, od ekskluzivnih hotela do jeftinih soba za prenoćište. Jednom rečju, raj za svačiji džep. Ovde možete pogledati detaljnije o ostrvu Bali.

Program putovanja

01.dan (29.Dec):                              

BEOGRAD - DIZELDORF

Sastanak na aerodromu “Nikola Tesla” (2h pred let), poletanje aviona za Dizeldorf JU320 u 06:40h. Sletanje u Dizeldorf u 08:50h i nastavak puta sa SQ337 u 11:00h. Sletanje u Singapur sledećeg dana u 06:15h.

02.dan (30.Dec):                              

SINGAPUR

Po sletanju na aerodrom Changi i preuzimanja prtljaga, transfer do izabranog hotela u Singapuru. Noćenje i slobodne aktivnosti.

03.dan (31.Dec)                                               

SINGAPUR

Dan predvidjen za slobodne aktivnosti. Iskoristite besplatne ulaznice za preko 20 najzanimljivijih Singapurskih atrakcija. Nocenje.

04.dan (01.Jan)                                

SINGAPUR – BALI

Posle 12h napuštanje soba i ostatak dana predvidjen za slobodne aktivnosti. Transfer na aerodrom (3 h pred let) i poletanje za Bali sa SQ946 u 16:25h. Sletanje na Bali u 19:10h i transfer u hotel. Noćenje.

05./13.dan (02.Jan do 10.Jan)    

BALI

Svakog jutra doručak u hotelu (buffe). U okviru programa boravka na ovom rajskom ostrvu, uključene su tri ture: Lepote Kintamanija (8h), Mistični Istočni Bali (8h) i Oleh Oleh (4h). Na ovim turama, videćete sve najlepše što pruža ovo ostrvo; obićićete jezero Batur kao i istoimeni aktivni vulkan, Batabulan selo poznato po autentičnom slikarstvu i raznim rezbarijama, planinu Agung, selo Penlipuran, selo Ubud poznato po svojim umetninama I tradicionalnom plesu. Noćenja.

13.dan (10.Jan)                                

BALI - SINGAPUR

Posle doručka, napuštanje soba do 12h. Slobodne aktivnosti do transfera na aerodrom (3h pred let). Poletanje sa SQ949 u 21:45h. Sletanje u Singapur u 00:20h.

14.dan (11.Jan)                                

SINGAPUR – CIRIH - BEOGRAD

Nastavak puta sa SQ346 u 01:30h. Sletanje u Cirih u 07:50h. Let za Beograd sa JU371 u 09:30h i sletanje u Beograd u 11:10h.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Povratnu avio kartu (ekonomska klasa), sa avio kompanijom Air Serbia i Singapore Airlines i sa uračunatim svim aerodromskim taksama.
 • sve takse u inostranstvu
 • transfere do i od hotela
 • smeštaj u hotelu sa 4* u Singapuru (noćenje bez doručka) 2 noćenja
 • smeštaj u hotelu sa 4* na Baliju na bazi noćenja sa doručkom (buffet) 9 noćenja
 • izleti prema programu
  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
 • putno/zdravstveno osiguranje
 • sve vanpansionske/lične troškove
  VAŽNE NAPOMENE:  
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke na dan plaćanja.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije ARSICO d.o.o.
 • ARSICO d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  NAČINI PLAĆANJA:  
 • gotovinski - uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.
 • platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).
 • preko računa.
 • kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 228716/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja, osiguravajuce kompanije ``MILENIUM OSIGURANJE`` iz Beograd, ul. Bul.Mihajla Pupina br.10 L koja se aktivira kod osiguravajuce kompanije na telefon broj: +381 11 7152300 Beograd, 01.april2016. ARSICO d.o.o, Beograd-Stari Grad, Njegoseva 53. Program broj 1. Licenca OTP 76/2013 od 07.08.2013.

IME HOTELACENA po osobi u 1/2 sobi
Peninsula Excelsior ili Furama River Front ****
Ibis Style ***
1620 EUR
Peninsula Excelsior ili Furama River Front ****
Sadara Botique ****
1815 EUR
Grand Copthorne Waterfront ili Carlton City Hotel *****
Grand Mirage *****
1985 EUR
Grand Copthorne Waterfront ili Carlton City Hotel *****
Nusa Dua Beach *****+
2045 EUR

 • Singapore-Cable_Car

  Vožnja žičarom do Sentose 

  Doživite jedinstveni zalazak sunca nad slikovitim pejzažem vozeći se do Sentose sa brda Fejber. Iz luksuzno dekorisanih kabina pruža se prelep pogled na grad, Sentosu i najveće pristanište za putničke brodove u ovom delu Azije.  
 • Sentosa atrakcije – ulaznice po Vašem izboru

  Nekadašnju englesku vojnu bazu, poseti oko četiri miliona turista godišnje. Do ostrva, koje se nalazi na krajnjem jugu Singapura, može se doći mostom koji ga povezuje sa gradom ili impresivnom, kilometar i po dugačkom žičarom. U predivnom prirodnom okruženju sagrađeno je obilje zabavno-rekreativno sadržaja poput "Podvodnog sveta", Univerzal studija sa filmskih tematskim parkom, atrakcije sa ružičastim delfinima, parka leptira i insekata, golf terena, večernjih laserskih predstava i mnogo toga drugog. Sentosa Choice Play Pass Vam daje mogućnost da izaberete 2 od 9 atrakcija na Sentosi i uživate u njima. Ponuđene atrakcije su: Surrender Chambers @ Fort Siloso, Sentosa Merlion, Wings of Time – Standard Seat, Sentosa 4D Adventureland - Choice of 1 Journey, GoGreen Bi-Pedal Bicycle Ride, GoGreen Segway Fun Ride, Tiger Sky Tower, Skyline Luge Sentosa, Butterfly Park & Insect Kingdom.    
  Sentosa
 • national galery

   Nacionalna galerija

  Nacionalna galerija Singapur je nova institucija vizuelne umetnosti koji nadgleda najveću javnu kolekciju moderne umetnostu u Singapuru i jugoistočnoj Aziji. Sastoji se od preko 8000 umetničkih dela. Galerija se sastoji od dva nacionalna spomenika -bivše zgrade Vrhovnog suda i zgrade gradske skupštine, koje su obnovljene i pretvorene u nacionalnu galeriju u srcu gradskog okruga.  
 •  Muzej igračaka -MINT 

  Probudite dete u sebi! MINT je prvi u svetu namenski muzej za igračake. Otvoren je maja 2006. godine. Igračke su vlasništvo singapurskog kolekcionara Jang Čang Fa. U ovom privatnom muzeju prikazuje se velika zbirka starih igračaka, koja broji retke i unikatne primerke koji se mogu videti samo ovde. Smatra se da je to najveća kolekcija te vrste u jugoistočnoj Aziji, sa više od 50.000 eksponata starih igračaka i suvenira iz detinjstva iz preko 40 zemalja, uključujući Singapur, Nemačku, Japan, Veliku Britaniju, SAD, pa čak Bugarsku.
  mint toy
 • gardens by the bay

  Vrt pored zaliva-Gardens by the Bay 

  Bašta pored zaliva  oživljava viziju  Singapura o stvaranju grada u bašti. Vrt prikazuje suštinu Singapura sa savršenim okruženjem u kome se živi i radi. Prostire se na 101-om hektaru. Ova nagradjivana hortikulturalna atrakcija je dom preko 250000 retkih biljaka a nalazi se na samo 5-minuta šetnje od grada.
 • Nacionalni Vrt orhideja 

  Nacionalna botanička bašta osnovana je još davne 1822. godine i nalazi se nedaleko od samog centra grada. Vrt orhideja je nezaobilazna atrakcija za sve turiste i sa hiljadama raznobojnih cvetova orhideja pruža jedinstven doživljaj.
  orchid garden
 • bomboat ride

  Tura brodićem - Singapore River Bumboat Tour

  Turistički brodići će Vas provesti Singapurom i pružiti pogled na grad iz jedne potpuno drugačije perspektive. Kako ovaj grad izgleda sa reke? Posetioci često, kada vide reku po prvi put, prokomentarišu njenu boju koja zbog svoje braon nijanse deluje prljavo. No, kao što možete pretpostaviti, u Singapuru je to teško moguće jer je grad poznat po svojoj urednosti. Njena boja je takva zbog strukture zemljišta i čak deluje interesantno - nekako divlje.
 • Jurong park ptica 

  Nedaleko od Nacionalne bašte orhideja nalazi se jedinstveni park sa preko 6000 ptica, gde u jezeru možete videti kako se brčka na stotine flamingosa, a animatori sa pelikanima, papagajima i pticama grabljivicama izvode razne vratolomije za Vas. Jurong park je najveći park te vrste u ovom delu Azije. Dvadeset hektara površine udomljuje oko 600 vrsta ptica iz celog sveta. Osim panoramskog voza koji tiho klizi iznad glava posetilaca, park se može obići i pešice, ali za to je potreban jedan ceo dan.
  jurong
 • singapore zoo

  Zoološki vrt

   Singapurski ZOO vrt smatra se jednim od najlepših na svetu. Smešten na samom obodu grada, u bujnom zelenilu, dugogodišnja je najomiljenija atrakcija među turistima. U njemu živi preko 2500 životinja, među kojima su i one najređe i najugroženije. Sâm prostor je uređen tako da životinje mogu slobodno da se kreću i da između njih i posetilaca nema visokih ni uočljivih ograda. Ipak, široki rov onemogućava životinje da preskoče i "poigraju se" sa posetiocima. Zapravo, krećući se kroz vrt imate utisak da ste u potpunoj divljini, nailazeći povremeno na životinje koje u njoj slobodno žive.
 • Šetnja kroz Singapur - The Original Singapore Walks

  Tura The Original Singapore Walks® u 2013. godini puni deset godina postojanja. Po čemu je toliko posebna? Vodiči ovih tura su istoričari, naučnici, profesori, pisci, jednom rečju, stručnjaci za različite oblasti. Učesnici ture su različitih profila, od učenika do poslovnih ljudi. Ture su tematski podeljene po danima i potrebno je unapred izabrati i rezervisati obilazak. Lonely Planet jednostavno tvrdi: "Ako imate vremena samo za jednu turu po Singapuru, izaberite ovu." Ponesite Vaš SIA Stopover vaučer za izabranu besplatnu turu (u izboru 1 od 5 tematskih tura)
  singaporewalks
 • singapore flyer

  Panoramski točak  – Singapore Flyer

  Singapore Flyer, svečano otvoren 2008. godine, najveći je panoramski točak na svetu i jedna od najposećenijih turističkih atrakcija u Aziji. Za obilazak Vam je potrebno oko pola sata i preporučujemo da ga posetite u večernjim satima budući da se sa njega pruža veličanstven pogled na Marina Bay i ceo Singapur.
 • Malajski centar kulturnog nasleđa 

  Malajski Centar kulture jedna je od vitalnih institucija za očuvanje nasleđa malajske zajednice u Singapuru. Svojim eksponatima, programima i aktivnostima Centar se od svog otvaranja trudio da predstavi bogatu malajsku prošlost i značaj multikulturalnog društva.
  malay heritage
 • philatelic museum

  Singapurski muzej filatelije

  Muzej filatelije smešten je u zgradi iz 19. veka. U muzeju možete videti kolekcije pečata, markica, poštanskih sandučića i arhivskih filatelijskih materijala u Singapuru od 1830-ih do danas, kao i pečata iz zemalja članica Svetskog poštanskog saveza. Tokom cele godine, muzej ima posebne izložbe koje se vezuju za temama koje se odnose na aktuelne društvene i kulturne tokove i na taj način pokazuje da prati moderne trendove.    
 • Istorijski muzej - Lee Kong Chian Natural 

  Narodni muzej Singapur i Li Kongu Chian Prirodnjački muzeji su najstarije ustanove tog tipa u jugoistočnoj Aziji. Glavna galerija Lee Kong muzeja se sastoji od 15 zona, prateći istoriju života na Zemlji. Različiti delovi su posvećeni poreklu života i svih glavnih grana drveta života. Zona muzeja tzv kabinet kurioziteta daje  posetiocima mogućnost da "istražuju" istoriju. Muzej  takođe ima zonu pod nazivom "Singapur Danas", koji demonstrira geologiju ostrva.
  lee kong
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Neograničena  vožnja Hop-on autobusom - SIA Hop - On

  Uživajte u besplatnoj vožnji na SIA Hop autobusu. Klimatizovani turistički autobusi koji vam omogućavaju da udjete ili izadjete na bilo kom stajalištu odnosno da istražite Singapur vlastitim tempom. Operativni od 09:00 do 21:00 svakim danom, ovi autbusi voze oko centra grada i vodevas na pešačkoj udaljenosti od glavnih atrakcija, trgovačkih centara i zabavnih hotspotova.
 • $5 Chinatown Food Street vaučer

  Uživajte u raznolikoj setnji kroz domaće delikatese u kulinarskom raju.
  chinatown-food-street-1200
 • china town heritage centre

  Kineski centar kulturnog nasledja

  Saznajte kako su rani Singapurski kineski migranti nekada živeli i saznajte više o lokalnoj kineskoj kulturi u Chinatown Heritage Centru. Ako bi ovi zidovi mogli da govore , šta bi nam rekli ? Inspirisan životom i vremenom kineskih migranata, Chinatown Heritage Centar je mesto gde možete dobiti uvid u burnu istoriju tog područja. Postavljen unutar tri obnovljene kuće duž ulice Pagoda, centar je obnovljen tako da ima velike sličnosti sa rezidencijama u kojima su živeli stanovnici 1950ih. Slike, priče i istorijski artefakti prikazuju život ovih doseljenika koji su se borili da prežive tokom ranih godina Singapura kao Badingove luke.
 • Indijski centar kulturnog nalsedja

  Muzej  posvećen indijskoj kulturi I običajima u Singapuru, nalazi se u Indijskoj četvrti ili Maloj Indiji. Muzej je izuzetno atraktivan ne samo po postavci nego I zbog neočekivano modernoj I fascinantnoj zgradi.
  Indian-Heritage-Centre-Singapore-by-Robert-Greg-Shand-Architects-03
 • national museum singapore

  Nacionalni muzej

  Singapore National museum je najstariji muzej u Singapuru I datira od 1849. Godine. U sastavu današnjeg muzeja nalazi se biblioteka, bioskop i stalna postavka u okviru koje se možete upoznati sa istorijom i tradicijom naroda koji naseljavaju Singapur. Interesantno, interaktivno i atraktivno mesto za sve ljubitelje umetnosti i istorije.
 • Noćni safari

  Ne propustite da obidjete zoološki park I njegovu glavnu atrakciju noćni safari sa preko 1500 divljih životinja. Smešteni u specijalano vozilo obićićete ovaj atraktivnan zoološki vrt I divno ćete se zabaviti.  
  night safari singapore
 • Bali

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
  Bali tanah lot

Peninsula Excelsior ****

Peninsula Excelsior Hotel nalazi se u središtu Singapura, na 5 minuta vožnje od Marina Bay Sandsa. Hotel ima 2 spoljna bazena, restoran i elegantne sobe sa prozorima od poda do plafona.Sobe su uredjene u Zen dekoru sa udobnim drvenim nameštajem. Sobe imaju pogled na reku Esplanade i Singapur. Sadržaji uključuju sef, besplatni WiFi i mini bar, papuče, kupatilo sa toaletnim potrepštinama. Gosti mogu vežbati u potpuno opremljenoj teretani ili uzeti neku od tura na tour desku. Coleman Café poslužuje jela međunarodne kuhinje i dostupan je za sve obroke. Lagani obroci i osvježavajuća pića dostupni su u Lobby Lounge baru. Hotel je udaljen 5 minuta vožnje od Singapore Flyera i Orchard Roada. Međunarodni aerodrom Changi i Singapur Expo su 20-ak minuta vožnje od hotela.

Peninsula Excelsior ****

Furama RiverFront ****

Nalazi se između šarene kineska četvrti i Orchard Roada, Furama Riverfront je udaljen 30-ak minuta vožnje od aerodroma Changi. Hotel ima 2 restorana i otvoreni bazen. Hotel je smešten uz obalu Singapore reke i nalazi se na 10 minuta vožnje od Clarke Quay i Orchard Roada. Dostupna je besplatna usluga prevoza. Sve sobe su stilski dizajnirane i opremljene sa kablovskim programima i aparatom za kafu/čaj. Kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine, četkicu za zube i pastu. Na raspolaganju vam je i dobro opremljena gimnastička sala, usluga pranja i hemijskog čišćenja. Kintamani Indonezijski restoran poslužuje autentične halal Indonesian jela, a za internacionalna jela gostima je dostupan The Square restoran. Razna pića i živa zabava se može naći u Waterfall Loungeu.

Furama RiverFront ****

Ibis Style Benoa ***

Ibis Style Benoa Bali nalazi se na 5 minuta vožnje od Bali Collection  tržnog centra. Poseduje bazen, dva restorana, teretanu i besplatan Wi-Fi  internet koji je dostupan u celoj zgradi. Sobe su moderno uredjene,  klimatizovane i opremljene flat-screen televizorima sa satelitskom antenom i  sefom.Recepcija hotela je na raspolaganju gostima 24h. U restoranu Ocean  gosti mogu uživati u internacionalnoj kuhinji. Ibis Style Benoa se nalazi na 25 minuta vožnje od živopisne Kute, a od  međunarodnog aerodroma Ngura Raj ga deli 12 km.

Ibis Style Benoa ***

The Jayakarta Seminyak ****

Hotel se nalazi na 4 minuta hoda od plaže. Hotel Jayakarta Bali smešten je uz peščanu plažu Legian, a gostima nudi mogućnost uživanja u tropskom suncu u svojim prirodnim vrtovima. Hotel takođe nudi Spoljni bazen i besplatan parking. Hotel Bali Jayakarta udaljen je 25 minuta vožnje od grada Denpasar i manje od 5,5 km od aerodroma Ngurah Rai. U blizini hotela se nalaze zanimljivosti kao hram Tanah Lot i razne prodavnice rukotvorina Balija. Potpuno klimatiziovane sobe imaju balkon ili vrtnu terasu, kao i tuševe sa toplom vodom. Svaka soba sadrži TV sa satelitskim programima i mini bar.

The Jayakarta Seminyak ****

The 101 Legian ****

The 101 Legian se nalazi u Kuti. Samo 10 minuta hoda ga deli od shopping centara, restorana i noćnih klubova, a od aerodroma Ngurah Rai oko7 km. Hotel krasi bazen koji se nalazi na krovu. Sobe su opremljene drvenim namestajem i visokim prozorima. Sve sobe poseduju televizore sa satelitskom antenom, sefom i manjim radnim stolom, a kupatila su opremljena higijenskim sredstvima i fenom. Gosti na raspolaganju imaju fitnes centar i poslovni centar. Hrana se služi na bazi švedskog stola i postoji mogućnost posluge u sobi (room service).

The 101 Legian ****

Radisson Benoa ****

Hotel se nalazi 1 minut hoda od plaže. Uz spa centar i otvoreni bazen, hotel nudi razne sportske aktivnosti na vodi i 3 restorana. Smešten u Tanjung Benoa na Nusa Dua plazi pruža besplatan shuttle bus do Bali Collection Shopping tržnog centra. Aerodrom je na 20tak minuta voznje od hotela.Tradicionalne sobe u balinežanskom stilu, moderno i udobno opremljene, pružaju opuštajuću atmosferu sa drvenim nameštajem i tropskim dekorom. Sve su opremljene mini barom i  aparatom za čaj / kafu, sefom.

Radisson Benoa ****

The Patra Bali ****

Lociran u Kuti na samoj plaži sa predivnim belim peskom, ovaj hotel predstavlja posebnu čar  Balija. Sa glavnim gradskim atrakcijama u blizini kao što su Ma Joly, Putu Manuaba, Gracie Kelly’s zavolećete ovu destinaciju. Hotel poseduje dva restorana, spa centar, dva bazena od kojih jedan ima pogled na more. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u celom objektu. Sobe su opremljene televizorima sa kablovskom antenom,sefom i aparatom za pravljenje kafe/čaja. Teratai Coffee Shop sa kog se pruža pogled na bazen nudi gostima posluženje u vidu švedskog stola. Hotel nudi fantastične prostorije, uključujući dečiji klub, terene za tenis,privatnu plažu. Gositma hotela je obezbeđen privatni parking, kao ibesplatan transfer do trga (Kuta Square) koje se nalazi na  2km od hotela. Do aerodroma Ngurah Rai potrebno je svega 5 minuta vožnje.

The Patra Bali ****

The Haven Seminyak ****

Na samo 10 minuta šetnje od Seminyak plaže(do koje je gostima hotela obezbeđen besplatan transfer) nalazi se hotel Haven Bali Seminyak. 800 metara ga deli od Legian plaže i 3 km od trga ( Kuta Square). Ngurah Rai aerodrom je na udaljenosti od 15 minuta vožnje. The Haven Bali Seminyak nudi smeštaj sa LCD televizorima i besplatnim Wi-Fi internetom. Sve sobe poseduju balkon i imaju dosta prirodnog osvetljenja. Opremljene su  mini barom i aparatom za kafu i čaj. Neke sobe u sklopu kupatila imaju i  kadu. Gosti mogu da se opuste u spa centru ATMA, ili da treniraju u fitnes centru. Restoran Sabeen nudi veliki broj organskih jela, dok je za ljubitelje italijanske kuhinje obezbedjen restoran Lemon Cello. The Haven Bali Seminyak je pametan odabir za putnike koji odlaze na Bali, nudeći opušten i bezbrižan boravak u svako doba.

The Haven Seminyak ****

Sadara Bintang ****

Sadara Boutique Beach Resort nalazi se na plaži Tanjung Benoa. Sadrzi spoljni bazen i restoran na plaži. Sobe pružaju pogled na okean i imaju privatni balkon sa pogledom na tropski vrt.Sobe u Sadara Boutique Beach Resortu su dosta prostrane a odlikuje ih spoj tradicionalnog balinezanskog i modernog dekora. Sve sadrže pod obložen pločicama, nameštaj od tamnog drveta, tuš i kadu kao i WiFi. Hotel je udaljen oko 1 km od Turtle ostrva (ostrvo sa velikim brojem kornjaca) i 30 minuta vožnje od aerodroma Ngurah Rai.

Sadara Bintang ****

Grand Aston Bali ****+

Lociran na privatnom delu plaže Grand Aston Bali nudi dobro opremljene sobe toplinu i gostoprimljivost Balinežana. U ponudi ima spoljni bazen, fitnes centar i  5 resotrana. Hotel krase velike sobe sa klasičnim drvenim nameštajem toplih nijansi crvene i braon boje, u sklopu kojih se nalazi  balkon i prostrano kupatilo sa kadom. Opustite se u cvetnoj kupci u Biwana Spa centru ili se oprobajte u snorklingu i ronjenju. Počnite dan sa bogatom ponudom hrane uz švedski sto u restoranu Grand Benoa, sa kog se pruža pogled na tropske predele i okean. Ponuda restorana uključuje jela Italijanske, Azijske i Internacionalne kuhinje. Hotel se nalazi na 20 minuta vožnje od Ngurah Rai internacionalnog aerodroma

Grand Aston Bali ****+

Grand Mirage *****

Grand Mirage Resort & Thalasso Bali, smešten u regiji Nusa Dua / Benoa udaljen je 20 minuta vožnje od Benoa luke, 15 minuta vožnje od Ngurah Rai aerodromani i 15 minuta vožnje od Kuta plaže. U sklopu hotela se nalazi restoran, bazen sa barom, a dostupni su i tereni za tenis i sportovi na vodi. Sobe nude predivan pogled na okean, opremljene su LCD televizorima, sefom i aparatom za pravljenje kafe i čaja. Nagradjivan restoran La Cascata poslužuje Italijanske i mediteranse specijalitete,dok  Grand Cafe koji je gostima na raspolaganju 24 h služi Azijsku i internacionalnu kuhinju kao i švedski sto za veceru. Sveži plodovi mora i roštilj mogu se konzumirati u Jukung grilu koji je lociran na plaži.

Grand Mirage *****

Novotel Benoa ****+

Novotel Bali Benoa nalazi se na ivici Tanjung Benoa, sa pogledom na Tanjung Benoa plažu. Hotel sadrži 3  bazena i besplatan Wi-Fi internet u sobama i svim javnim mestima u hotelu. Gostima je obezbeđen besplatan transfer do Bali Collection Shopping centra. Ukusno opremljene sobe sa namestajem od tamog drveta, opremljene su televizorima sa satelitskom antenom i sefom. Neke sobe imaju izlaz na privatni balkon. U sklopu hotela se nalazi fitnes centar, teniski teren i spa centar. Doručak na bazi švedskog stola služi se u restoranu Uluwatu, a restoran Cocos nudi internacionalna i Indonežanska jela pokraj plaže. Hotel je udaljen 25minuta vožnje od Kute i 11 km od medjunarodnog aerodroma Ngurah Rai.

Novotel Benoa ****+

Courtyard by Marriott ****+

Courtyard by Marriott se nalazi na samo 10 minuta šetnje od prelepih plaža Nusa Due koju karakteriše predivan beli pesak. Sobe su opremljene LCD televizorima sa kablovskom antenom, klimom,sefom i meremrnim kupatiliom. Svaka soba poseduje aparat za pravljenje čaja i kafe. Kako bi gosti uživali u hotelu tokom boravka na raspolaganju je spa centar, dok je za najmlađe obezbeđen dečiji klub. U kafe restoranu Momo možete uživati u internacionalnim jelima. U sklopu hotela se nalazi i privatna plaža sa barom i ležaljkama.

Courtyard by Marriott ****+

Melia Bali *****

Melia Bali Indonesia nalazi se pored plaže Nusa Dua. Sobe su klimatizovane i imaju sopstevani balkom ili terasu sa pogledom na vrt. Opremljene su mini barom i aparatom za kafu i čaj. Hotel u ponudi ima 5 restorana, veliki bazen, besplatan parking, teniski teren, fitnes centar i dečije igralište. Gositima je na raspolaganju spa centar YHI koji nudi razne tretmane za opuštanje. Ukoliko ste ljubitelj azijske kuhinje na raspolaganju su Vam jela u restoranu Lotus Asian Garden. U ponudi hotela je restoran Sorrento koji nudi mediteransku kuhinju. Hotel Melia Bali Indonesia udaljen je samo 11 km od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai, a tržni centar Bali Collection nalazi se na pešačkoj udaljenosti od hotela.

Melia Bali *****

Pan Pacific *****

Smesten na litici i malo dalje od od turističke regije. U neposrednoj blizini nalazi se poznati Sea Temple Tanah Lot. Hotel nudi shuttle bus uslugu (bez dodatnih troškova) u Ubud, Seminyak i Kutu. Vreme putovanja do aerodroma je oko 55 minuta. Ekskluzivni kompleks je smešten između prekrasnih pirincanih polja i hotelskog golf terena. Bazen u odliku lagune nudi (ležaljke, peskire i suncobrane bez dodatne naplate) odlican kutak za uzivanje a tu je i odvojeni dečiji bazen sa toboganom. Za uzivanje u jelima tu je “Merica” i “Driftwood” kao i “Tabah Lot Gastro Deli”,”Sunset Lounge”. WiFi pristup internetu (bez doplate) u celom hotelu. Sve sobe su oko 44 m2, ukusno nameštene i imaju kupatilo sa odvojenim tušem i kadom, klima-uređaj, TV ravnog ekrana, telefon, mini bar, aparat za čaj / kafu, sef i balkon sa prekrasnim pogled na golf teren, vrt, bazen ili more.

Pan Pacific *****

Ayodya Resort *****

Hotel Ayodya Resort Bali se nalazi u blizini plaže Nusa Dua. Nudi udoban smeštaj sa prelepim pogledom na lagunu, bazen, golf teren i Indijski okean.Svaka soba ima privatan balkon i TV sa ravnim ekranom. Hotel poseduje sopstveni deo plaže dužine 300 metara. Gostima je na raspolaganju fitnes  ili spa centar gde mogu uživati u relaksacionoj masaži. Za one koji su željni rekreacije na raspolaganju su teren za mini golf i odbojku na plaži. Izbor za ručavanje uključuje mediteransku, italijansku i japansku kuhinju, dok osveženje možete potražiti u u velikom izboru koktela u baru Rama Lounge & Terrace.

Ayodya Resort *****

Grand Nikko *****

Odmaralište Grand Nikko Bali smešteno je u mestu Nusa Dua, odakle se pruža predivan pogled na Indijski okean. Ima sopstvenu peščanu plažu.  Poseduje 4 bazena na otvorenom, besplatan bežični internet i besplatan parking. Gostima hotela je obezbeđen besplatan prevoz do Bali Collections i Bali Galleria tržnih centara. Prostrane sobe u odmaralištu Grand Nikko Bali poseduju balkone sa pogledom na vrt ili pogledom na okean. Opremljene su flat-screen TV-ima i priborom za pripremu čaja i kafe.Gostima su na raspolaganju teretana, teniski tereni i spa centar. Hotel organizuje safarije na kamilama, a za najmlađe je na raspolaganju dzungla-kamp, Raznovrsna kulinarska ponuda odmarališta Grand Nikko Bali ima u ponudi  restorane sa jelima italijanske, balinežanske, japanske i evropske kuhinje. U restoranu Shore možete uz opuštajući pogled na Indijskiokean uživati u jelima sa mesom i morskim plodovima, a osveženje Vas čeka u baru Ololooloos.

Grand Nikko *****

Nusa Dua Beach *****

Okružen bujnom vegetacijom hotel i spa centar Nusa Dua Beach sadrži 3 otvorena bazena i privatnu plažu. Izgrađen je u stilu balinežanske palate. Sobe su uređene balinežanskim nameštajem, posediju balkon ili terasu sa kojih se pruža pogled na vrt ili na plažu. Sve sobe imaju sef, TV sa satelitskom antenom i aparat za pripremu čaja i kafe. Gostima su na raspolaganju besplatni kursevi rojnenja, aerobik u vodi, časovi balinežanskih plesova, spa centar, fitnes centar, tereni za tenis i skvoš i vožnja kanuom. Internacionalni doručak na bazi švedskog stola se poslužuje u restoranu Wedang Jahe, dok se možete prepustiti uživanju u balinežanskim jelima u resotranu Raja’s. U nagrađivanom restoranu Raja’s pripremaju se balinežanska jela. Ponuda ostalih mesta za ručavanje obuhvata azijske i italijanske specijalitete, dok se kokteli služe u sva 4 bara. Hotel i spa centar Nusa Dua Beach Bali udaljen je 9 km od Međunarodnog aerodroma Bali Denpasar.

Nusa Dua Beach *****

Le Meriden *****

Hotel se nalazi na 3 minute hoda od plaže. Nudi dalekosežni pogled na okean, Le Meridien Bali Jimbaran ima 1.300 kvadratnih metara veliku morsku lagunu gde gosti mogu plivati, sunčati se ili uživati. Hotel nudi 24-satni besplatni WiFi pristup u sobama i na javnim mestima, kao i besplatno shuttle servis do plaže. Jimbaran Beach je samo nekoliko koraka od Le Meridien Bali Jimbarana, dok je Bali Denpasar International aerodrom udaljen oko 8 km. Garuda Wisnu Kencana Kultura Park udaljen je 10 km. Sobe su opremljene sa modernim nameštajem i stilskim enterijerom. Svaka soba ima satelitski TV ravnog ekrana 3D Smart TV, mini bar i aparat za kafu / čaj kao i raskošno kupatilo sa odvojenim tušem i kadom.

Le Meriden *****

Westin Hotel *****

The Westin Resort Nusa Dua Bali nalazi se na 2 minuta šetnje od plaže Nusa Dua i 5 minuta vožnje od Bali Collection Shopping centra. Sobe su opremljene klima uredjajem, sefom, aparatom za pravljenje kafe i čaja i TV-om sa satelitskom antenom. Gostima koji su željni rekreacije na raspolaganju su fitnes centar kao i teniski teren, dok je za one koji žele da se opuste pravo mesto spa centar koji se nalazi u sklopu hotela. Za decu je obezbedjen Westin dečiji klub. Restoran Veranda služi raznovrsna jela italijanske i indijske kuhinje. Ukoliko ste ljubitelj Japanske kuhinje uživaćete u restoranu Hamabe. Jela internacionalne kuhinje poslužuju se u Kites Bar & Lounge, a ako želite da isprobate morska jela pronaćićete ih u Ikan bar restoranu. Resort Nusa Dua Bali Westin se nalazi na 30 minuta vožnje od Ngurah Rai aerodroma, dok ga od Kute, Legiana i Seminyaka deli 45 minuta vožnje.

Westin Hotel *****

Grand Hyatt *****

Grand Hyatt Bali je smesten u regiji Nusa Dua. Luksuzne i prostrane sobe sa sopstvenim balkonom su moderno dekorisane i imaju obilje prirodnog osvetljenja. U svakoj sobi postoji TV sa kablovskim kanalima i DVD plejerom. Hotel krasi 5 otvorenih bazena, spa centar i fitnes centar. U restoranu Salsa Verde možete uživati u  italijanskoj hrani,  Garden Café nudi azijska i evropska jela, dok u restoranu Watercourt možete isprobati jela balinežanske kuhinje.Grand Bali Hyatt se nalazi na 15 minuta vožnje od aerodroma Ngura Rai i na 30 minuta vožnje od Denpasara.

Grand Hyatt *****

Intercontinental Bali Resort *****

Luksuzan hotel, smešten je u zalivu Džimbaran, na samo 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai. U ponudi ima 6 bazena, besplatan bežični internet i teretanu koja radi 24 sata dnevno. Sobe su ukrašene balinežanskim umetničkim delima. Uključuju sopstvenu terasu i prostrano mermerno kupatilo sa toaletnim priborom i kadom. Sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, sef i aparat za čaj/kafu. U hotelu možete igrati tenis, pohađati časove joge ili posetiti kulinarska dešavanja, koja se održavaju svake sedmice. U spa centru su vam na raspolaganju sauna, usluge masaže i kozmetički salon uz doplatu. Hotel poseduje kolekciju sa bogatim izborom DVD-jeva, knjiga i muzike. Doručak na bazi švedskog stola služi se na terasi Taman Gita. U svežim morskim plodovima i picama možete uživati u restoranu Jimbaran Gardens, koji nudi prostor za sedenje na otvorenom i živi zabavni program. Odmaralište se nalazi na 5 minuta hoda od kafea Jimbaran Seafood. Od odmarališta se može lako stići do hrama Uluvatu i terena za golf New Kuta.

Intercontinental Bali Resort *****

singapur docek 2018

Singapur i Bali, doček Nove 2018. godine

ko-samui-anantara-hotel

Tajland i Singapur, doček Nove 2018. godine

Bangkok-Čao Praja-Tajland

Bangkok, Puket i Singapur

Kule Petronas-atrakcija-Kuala Lumpur-Malezija

Kuala Lumpur, Penang i Singapur